Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Firenze

 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Noma ved S.Croce

  26.12.13: Michael Pedersen
  Nu er jeg ikke den, der sprøjter selfies ud på Facebook, og jeg tager heller ikke billeder af mad. Det sidste er jeg lidt ærgerlig over, når jeg tænker på min og min kærestes oplevelse på Trattoria Pallottino i Firenze, nærmere bestemt Via Isola delle Stinche et stenkast fra Piazza S.Croce.
  Se hele rejsetippet
 • Firenze - buen med det hele

  (Bedømt af 1 person)
  12.04.12: AW
  Firenze skal bare opleves. Den har alt lige fra mange smukke kirker til store forretninger og utallige spisestder.

  Vi boede ca 10 km uden for Firenze gennem FDM.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Firenze

Fantastiske Firenze
Rejsetips indsendt af:
Helle Melgaard Gregersen
Aalborg
3. marts 2010

Fantastiske Firenze

Firenze er en af verdens smukkeste byer, og er en af mine ynglingsbyer.

Start dagen med en smuk udsigt over Firenze

Da Italien ofte byder på morgenmad der hovedsagligt består af kage, så vil jeg anbefale at købe, brød, pålæg juice etc. og tage en tur op til Piazzale Michelangelo‎, hvorfra du har en smuk udsigt ud over byen. Hvis du er i Firenze om sommeren, er det også en fordel at starte tidligt på dagen med denne tur, da der kan blive rigtig varmt. Udsigten byder b.la.på den smukke domkirke "Santa Maria del Fiore" og floden Arno. Nyd din morgenmad oog nyd at du her har chancen for at få fyldt kameraet op med smukke billeder.

Shopping

Firenze byder på dyre designer butikker og highstreet kæder. De vigtigste områder er: Piazza della Repubblica, Via de' Tornabuoni, Via dei Calzaiuoli, Via Calimala, Via Roma og Via del Corso.

Kulturelle Firenze

Er du ikke til shopping, så er der mulighed for at få en masse kulturelle indtryk i Firenze.Domkirken er gratis at komme ind i, medmindre at man vil op i kuplen. Husk at dække dine skuldre til, dog udleverer de et stykke stof til at dække dine skuldre, hvis du selv har glemt en bluse. Piazza del Duomo 9 10-17, dog lukker den ca. 1/2 time tidligere tors & lør.På Accademia kan du se Michelangelos David, dog er der oftest lang kø, og der findes kopier af statuen rundt i byen. Via Ricasoli 58-60. Åben: Tirs-lørdag 8.15-18.50 Entre: Ca. 10 Euro

Un gelato, grazie

Is is is is is er et must når man er i Italien, og i Firenze er der en masse fantastiske steder at købe is. Et af dem er Festival del Gelato i Via del Corso hvor de nok har det største udvalg af is.

Afkølende dukkert

Det er måske ikke det man lige forbinder med storbyferie, men i firenze er der flere swimmingpool inden for overkommelig afstand. En af dem er Le Pavoniere ved Cascine Park. Der er både bar og restaurant ved poolen, så du behøver ikke pakke picnic kurven, derudover er der mulighed for at leje både parasoller og liggestole.Via Faenza 4 Åben: 10-18 Entré: 6-8 Euro

Slut dagen af med et besøg på denne restaurant.

Buca Lapi er en fantastisk restaurant, der ligger i en kælder med højt til loftet i gaden Via del Trebbio. Restauranten er familieejet, og tjenerne har arbejdet der i mange år. Restauranten er altid stuvende fuld, men de fleste kommer først efter kl.21, så der er mulighed for at få et bord før 21, hvis du ikke har reserveret. De serverer nok Italiens møreste kød og har et lille, men godt menukort. Det er helt klart en restaurant hvor der kommer mange stamgæster. Væggene er fyldt med rejseplakater og over bordene hænger der lamper, hvorpå du kan skrive en hilsen, eller bare dit navn, hvilket vidner om en afslappet stemning. Helt klart et besøg værd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Firenze

Hoteller i Firenze
Rejser til Firenze
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-john/gallows-point-resort-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.