Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Firenze

 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Noma ved S.Croce

  26.12.13: Michael Pedersen
  Nu er jeg ikke den, der sprøjter selfies ud på Facebook, og jeg tager heller ikke billeder af mad. Det sidste er jeg lidt ærgerlig over, når jeg tænker på min og min kærestes oplevelse på Trattoria Pallottino i Firenze, nærmere bestemt Via Isola delle Stinche et stenkast fra Piazza S.Croce.
  Se hele rejsetippet
 • Firenze - buen med det hele

  (Bedømt af 1 person)
  12.04.12: AW
  Firenze skal bare opleves. Den har alt lige fra mange smukke kirker til store forretninger og utallige spisestder.

  Vi boede ca 10 km uden for Firenze gennem FDM.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Firenze

Kombitur til Firenze - Renaissance og shopping
Rejsetips indsendt af:
Per christoffersen
Gilleleje
16. dec. 2009

Kombitur til Firenze - Renaissance og shopping

Firenze - en lille og overskuelig storby der har det hele. Og lidt mere. Kombiner din ferie så du får alt, hvad du har lyst til at gå efter på en og samme gang.
Her er en overflod af varer i Firenze
Her er en overflod af varer i Firenze

Firenze - kort vej til det hele

Allerede 1. dag finder man ud af, at Firenze har så meget at byde på. Er man til kultur - så er det Firenze, historie - så er det Firenze, nyde synet af et pulserende strøgliv - det er Firenze, musik og natteliv - Firenze har det. Og hvis du har lyst til store parker hvor der er fred og ro - firenz! Hertil er Firenze den vildeste shoppingby, jeg har oplevet; mode i alle afskygninger, tøj, tasker, sko,smykker, bælter.Det hele er her og oven i købet i mængder, som vi danskere har vanskeligheder med at forstå; udvalget inden for alle kategorier er overvældende. Og Priserne? - Der er meget at komme efter i alle prisniveauer.
Det bedste er så, at man i Firenze har kort afstand til det hele. Selvfølgelig kan man tage en bus, men at gå på opdagelse i byen, så skal man bruge benene. den indre by, Den historiske bykerne er ikke større, end at den kan ses med fødderne som transportmiddel.
Michelangelos statue af david på piazza della Signoria
Michelangelos statue af david på piazza della Signoria

En uovertruffen kulturby - renaissancens vugge

I firenze kan man fordele interesserne. Er den ene træt af at stå og vente på, at den anden skal se på forretninger, er løsningen lige for: Fordel jer. Mens den ene shopper, kan den anden f.eks. se renaissancen - Leonardo da Vincy og Michelangelo og digteren Dante for bare at nævne nogle af Firezes bysbørn; der er nok at tage fat på.
Med den overskuelige størrelse, er det også nemt at mødes ind imellem, hvis man vil opleve noget sammen. Der er mange centrale pladser, som er nemme at finde.

Men et sidste tip: Rejs så vidt det er muligt i foråret, marts/april eller i efteråret september/ oktober for sommeren er hed i Italien og det er ogå den årstid, der er riftig mange turister i Firenze. På årsplan omkr. 7.000.000 - og de fleste er der i sommermånederne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Firenze

Hoteller i Firenze
Rejser til Firenze
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/wangfujing-beijing-night-market.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.