Billedet er fra Firenze

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Parkering
    Parkering
  • Børnepasning
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Martelli Hotel

Mellemklasse hotel med charme og sjæl
I centrum af Firenze, få minutter gang fra domkirken, indrettet i et gammelt palæ ligger Hotel Martelli. Palæet tilhørte Medici familien, en af de store adelsfamilier fra Firenze. I dag er hotellet også familieejet og her er en hyggelige atmosfære.

Den smukke domkirke med dåbskapellet, er kun 200 meter fra hotellet, meget mere central placering kan du ikke få i Firenze. Der er heller ikke langt til togstationen, så vil du på tur udenfor Firenze er det let at finde de offentlige transportmidler.

Shopping og restauranter er der i rigeligt antal nær hotellet, så du kan finde både enkle, hyggelige pizzarier eller lækre gourmet restauranter. En ting er sikker, i Italien spiser du altid godt og med vægt på de lokale råvarer og traditioner.

Tilbage på Hotel Martelli kan du nyde en sidste drink i baren. Som i morgenmadsrestauranten og receptionen er der her smukke freskomalerier og antikke møbler. Hotel Martelli er virkelige et smukt hotel og en oplevelse at se.

Denne side er udskrevet d. 30. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/istanbul/celal-sultan-hotel-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.