Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Firenze

 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Firenze - buen med det hele

  (Bedømt af 1 person)
  12.04.12: AW
  Firenze skal bare opleves. Den har alt lige fra mange smukke kirker til store forretninger og utallige spisestder.

  Vi boede ca 10 km uden for Firenze gennem FDM.
  Se hele rejsetippet
 • Det bedste kaffested i hjertet af Firenze

  (Bedømt af 4 personer)
  24.10.11: Chanette Bjerregaard Sørensen
  I hjertet af Firenze, i hjertet af Toscana fås en oplevelse for sanserne. „Chiar Scuro“ serverer cremet og fyldig eller sødlig kaffe fra risteriet MokaFlor.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Firenze

Noma ved S.Croce
Rejsetips indsendt af:
Michael Pedersen
Næstved
26. dec. 2013

Noma ved S.Croce

Nu er jeg ikke den, der sprøjter selfies ud på Facebook, og jeg tager heller ikke billeder af mad. Det sidste er jeg lidt ærgerlig over, når jeg tænker på min og min kærestes oplevelse på Trattoria Pallottino i Firenze, nærmere bestemt Via Isola delle Stinche et stenkast fra Piazza S.Croce.
Det er ikke Firenzes billigste madsted, men heller ikke specielt dyrt, så opsøg det endelig.
Jeg bestilte som forret noget med fisk, en specialitet for stedet, se nedenfor. På en firkantet sort skiferplade fik jeg serveret nogle blæksprutter og andet godt, arrangeret med diverse velsmagende og mangefarvede saucer som et lille maleri med et strandmotiv med palmer og hele svineriet.
Det er naturligvis her, min modvilje mod madfotografering viser sig at være rigtig ærgerlig.
På den anden side kan mangelen på billeddokumentation måske bidrage til eventuelle Firenze-farende læseres nysgerrighed. Især i betragtning af, at det viste sig at være noget af det mest velsmagende, jeg til dato har oplevet i Firenze.
Den lille restaurant var indrettet med samuraisværd alle vegne, og da jeg spurgte værten, om det var med henblik på¨folk, som ikke ville betale, så han så truende på mig, at jeg skyndte mig at klaske kreditkortet på bordet.
De skarpe indretningsdetailler skyldes, at den gode vært har tilbragt nogle år i Japan og derfra har hentet det gode håndelag for fisk og andet godt fra havet.
Da han hørte, at vi var fra Danmark, blev han helt rørstrømsk, for et par af de bedste år i hans kokkeuddannelse tilbragte han på Noma i København.
Køkkenet er grundlæggende florentinsk - men altså med kraftig indflydelse fra øst og nord. De varmeste anbefalinger til Pallottino i Firenze

Restauranter
Madoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Firenze

Hoteller i Firenze
Rejser til Firenze
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/sydney-pylon-lookout-a-museum-with-a-view.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.