Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Firenze

 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Noma ved S.Croce

  26.12.13: Michael Pedersen
  Nu er jeg ikke den, der sprøjter selfies ud på Facebook, og jeg tager heller ikke billeder af mad. Det sidste er jeg lidt ærgerlig over, når jeg tænker på min og min kærestes oplevelse på Trattoria Pallottino i Firenze, nærmere bestemt Via Isola delle Stinche et stenkast fra Piazza S.Croce.
  Se hele rejsetippet
 • Firenze - buen med det hele

  (Bedømt af 1 person)
  12.04.12: AW
  Firenze skal bare opleves. Den har alt lige fra mange smukke kirker til store forretninger og utallige spisestder.

  Vi boede ca 10 km uden for Firenze gennem FDM.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Firenze

Udsigt over Firenze fra Fiesole
Rejsetips indsendt af:
karen westh-hansen
nyborg
18. dec. 2008

Tag bybussen til Firenze

Bo med den smukkeste udsigt over over Firenze. Undgå Firenzes biltrafik - kort sagt: Bo i Fiesole og tag bybussen ind til Firenzes mange seværdigheder.
Hav en afslappet ferie i Fierenze.

Hav en afslappet ferie i Fierenze.

Vi tilbragte tre nætter i Fiesole. Det er en lille idyllisk by en halv times bybus-kørsel fra Firenze. Fiesole ligger højt hævet over Firenze og der er en pragtfuld udsigt både dag og nat ind over Firenze. Fiesole har et fint lille museum der fortæller om de mange fund der er gjort i byen fra etruskerne, ligesom der også er et vel bevaret amfiteater fra denne tid. Her overværede vi i øvrigt en smuk balletfoprestilling. Pudsigt nok den danske ballet "Sylfiden" ! Meget smukt ogstemningsfuldt. Vi havde lejet hotel i Fiesole. Da vi ankom til byen parkerede vi bilen på hotellets aflåste plads og her blev den holdende til vi drog videre til Toscana. Enkelt og gratis. Bussen til Firenzes centrum afgik fra torvet med ganske korte intervaller. Og det var billigt!!! Under 2 Euro pr. pers. Fiesole er perfekt som udgangspunkt for besøg til Firenze!

Seværdigheder
Landsbyer

Kommentarer til rejsetips om Firenze

Fiesole

06/07 2014 Poul Willow Sørensen
Vi har nu også afprøvet Fiesole og hotel Aurora. Kan tilslutte mig Karen West-Hansen. Men Fiesole ligger upraktisk for bilture syd for Firenze. Hotellet er ok men noget forsømt. Dog rent og fungerende.
Fiesole har ingen ordentlige restauranter bortset fra hotellets som er ok men heller ikke mere.

Kan man købe uge eller månedskort til Busseren?

16/08 2010 Inge hansen
Midt i sep, 2019 har vi bestilt en lejlighed i Firenze. Tager afsted med tog. Defor er vi interesseret i priser til transport. Er der nogle , der har erfaring med rabarkort? Hilsen inge

Hotelnavn i Fiesole

22/01 2009 karen westh-hansen
Vi boede på Hotel Villa Aurora. Det ligger midt på torvet i Fiesole. Et udmærket hotel og som gevinst kunne vi ligge i sengen og se kuplen på domkirken i Firenze. Hotellet havde jeg fundet på nettet. Godtur.

At by uden for Firenze lyder som en rigtig god ide

01/01 2009 Gerda Ashby
Kære Karen. Elsker at holde ferie i Toscana, men det er et problem, når man skal i bil til de store byer. Vil overveje næste gang i nogle dage at bo uden for f.eks. Firenze, så man undgår stress, når man skal finde en parkeringsplads. Kan du afsløre navnet på det hotel i boede på - kan det findes på nettet?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Firenze

Hoteller i Firenze
Rejser til Firenze
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/groenland/sejltur-ved-groenlands-vestkyst.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.