Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet
 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 13 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
Besøg en vingård ved Gardasøen
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
6. juni 2011

Besøg en vingård ved Gardasøen

Gardasøen er et smukt og alsidigt område. Søen indbyder til badning og vandsport i alle afskygninger, og det er oplagt med en vandre- eller cykeltur i bjergene, der omkranser søen.
Når du trænger til en lidt anderledes oplevelse, kan du besøge vingården Zeni, der ligger smukt mellem vinmarker ved byen Bardolino på den sydøstlige bred.
Vinstokkene i Bardolino
Vinstokkene i Bardolino

Vinmuseum

Vingården byder på et lille, hyggeligt vinmuseum, der beskriver forskellige stadier i vinproduktionen. Der er gratis entre til museet. Efter museet kommer man ind i butikken, hvor der er mulighed for at smage de forskellige vine inden man evt købet et par flasker med hjem.
Vintønder
Vintønder

Vinsmagning

Jeg rejste til Gardasøen som del af en gruppe og vi fik en rundvisning på hele vingården inkl. en vinsmagning i vinkælderen, hvor vinene lagres i store tønder. Vingården er familiedrevet af en søskendeflok og vi var så heldige at blive vist rundt af Elena, der er en af ejerne. Det var fantastisk at se, hvor engageret hun er i sin virksomhed. Det er en topmoderne vingård, men der bliver alligevel hæget og nusset om vinen, for vingården har været i familieeje gennem fire generationer.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.