Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

Besøg Gardasøen i ydersæsonerne
FDM travel rejsespecialist
Tina Kærgaard Telefon: 70 28 13 39

Besøg Gardasøen i ydersæsonerne

Vi danskere er vilde med Gardasøen og den er et af de populæreste rejsemål for danske familier i skolernes sommerferie, men har man mulighed for at rejse før eller efter højsæsonen er der visse fordele.
Den første åbenlyse fordel ved at besøge Gardasøen i ydersæsonen er selvfølgelig at man undgår de helt store folkemasser som ellers findes i de travle sommermåneder. På de store feriesteder og campingpladser undgår man de lange køer ved iskiosken, restauranten eller det at skulle slås med hundredevis af andre om en solseng. Der er fred og ro og man kan holde sin ferie uden stress og jag.

Desuden kan der ofte spares penge på indkvartering hvis man f.eks. rejser i april/maj eller september/oktober hvor mange hoteller har gode rabatter og mulighed for fleksible ophold i stedet for lørdag-lørdag som det typisk er i sommerperioden.
Vejret er stadig fint både i foråret og efteråret, og det er oplagt til at tage på udflugter rundt om søen – f.eks. de smukke bjerge i nord. Hvis man er til den bagende hede og solbadning skal man nok holde sig til sommermånederne, men man kan sagtens få gode varme dage med op til 25 grader i maj eller september.

En anden stor fordel er at der stadig er et utroligt liv i de små hyggelige byer omkring søen. Det er ikke som mange andre sommerferie destinationer som nærmest lukker ned når sommeren er forbi. Ved Gardasøen kan man stadig opleve de lokales dagligdag og besøge lokale butikker, gå på markeder osv.

Besøg Gardasøen i ydersæsonerne

Aktiviteter
Praktiske tips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina Kærgaards profilside

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/route-66/2448-miles-paa-route-66-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.