Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

Besøg vingården Zeni ved Gardasøen
Rejsetips indsendt af:
Østerbro
7. juni 2011

Besøg vingården Zeni ved Gardasøen

Vinmærket Zeni er et af Italiens bedste og serveres på mange af restauranterne ved Gardasøen. Det er muligt at besøge vingården, hvor vinen bliver produceret.
Få smagsprøver og besøg Winemuseum

Få smagsprøver og besøg Winemuseum

Zeni producerer vin af typen Bardolino og Valpolicella, som er typiske for området ved Gardasøen og Zeni har gjort det siden 1870. Zeni har oprettet et Winemuseum, som man kan besøge, hvor de viser mange af de redskaber, der brugt gennem de mange år, Zeni-familien har produceret vin. Ved siden af museet ligger en butik, hvor man kan købe de forskellige vine og få smagsprøver inden købet. Er man rejst med fly, kan man købe en ”flybag”, som er en lille flamingokasse vinen pakkes ind i. Er man en større gruppe, kan der arrangeres rundvisninger, og vinsmagning i kælderen. Vingården ligger i Bardolino ved den sydøstlige side af Gardasøen og et besøg kan varmt anbefales. Læs mere her http://www.zeni.it/

Kommentarer til rejsetippet om Gardasøen

Zeni

18/09 2012 Keld Roat Pedersen
Min kone og jeg besøgte den 2. september 2012 for 3. gang ovennævnte vingård, der har et særdeles godt udvalg af dagligdagsvine og de mere dyre som Amarone i forslellige typer. Et tip er den særlige Costa Lago - en IGT-vin, der fås til ca. 6 Euro pr. flaske. Vi sprang denne gang museet over, men kun fordi, vi kender det og fordi, vi var på vej til det sydlige Italien. Altså vingården er en omvej værd, og vi købte i alt 27 flasker. Vinene er meget overskueligt placeret i forretningen.

God oplevelse

15/08 2011 Martha Dirksen
Juli 20011. Kan kun sige at vi havde en kanon oplevelse af , at besøge museum Bardolino Zeni . en fin tur rundt i hust og så slutte af med en god vinsmagning.Og kunne ikke lade være med at købe noget med hjem. De skal nydes. Med venlig hilsen M Dirksen Danmark
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.