Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

En lille perle ved Gardasøen
FDM travel rejsespecialist
Pia Pilgaard Høyer Telefon: 70 28 13 50

En lille perle ved Gardasøen

En god sommer- eller efterårsferie kan med fordel gå til det lille hotel, Albergo Piccolo Paradiso i Cecina ved Toscolano-Maderno på vestsiden af Gardasøen. Det er virkelig et lille paradis med den flotteste udsigt, tre pools – den ene på taget – meget imødekommende og venlig betjening, og en meget hyggelig stemning.
Gå en tur op i den lille by Cecina, som ligger lige lidt længere oppe af bjerget – lad endelig bilen stå, for du risikerer, at din bil er for bred til at komme igennem de smalle gader. Besøg enten det lille lokale trattoria, La Sosta, som er et meget lokalt sted, hvor du ikke får noget menukort, men hvor personalet på italiensk fortæller dig, hvad du kan få, og hvor du er omgivet af stort set ene lokale gæster. Eller gå hen i den anden ende af byen til det lille osteria, Il Cavallino, som også byder på enkelte valgmuligheder uden menukort. Begge steder serverer de utrolig velsmagende og helt enkel mad – to meget autentiske og fantastiske, kulinariske oplevelser.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Pia Pilgaard Høyers profilside

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.