Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips indsendt af:
Marie Camilla Gautier
København V
20. dec. 2010

Gardasøen - Fantastisk rejsemål og romantik med lynnedslag over bjergkæden Monte Baldo!

Hvis I er til lynnedslag i horisonten, smukke seværdigheder, amatørsurfing, romantik og fantastisk mad så er Gardasøen i Italien lige noget for dig og din familie.

En dag ved Gardasøen...

En dag ved Gardasøen kunne let starte med en lækker morgenmad fra ferielejligheden, med udsigt over søen og Bjergkæden Monte Baldo.

Lidt efter middag, hvis der er lidt vind, kan børnene leje cykelbåde mens mor og far tager udfordringen op og lejer surfbræt. Det giver en fantastisk stemning, når ungerne ser mor og far på "glatis"!

Ved aftensmads tid tager i hinanden i hånden og går ned og finder en af de fantastiske restauranter, der ligger ud til søen. Husk at se ned på fortovene for der pibler mange Salamandere rundt i de smukkeste farver og mønstrer til stor begejstring for både børn og voksne.

Når børnene til aften er puttet sætter mor og far sig på altanen med en drink og nyder de sene aftenstimer. Når mørket falder på er der de smukkeste lynnedslag over bjergene Monte Baldo, som spejler sig i søen.

Fantastisk feriemål både for jer med børn og for to uden børn, som bare vil garanteres de mest romantiske rammer.

Seværdigheder
Søer

Kommentarer til rejsetippet om Gardasøen

Gardasøen/Lazise

02/05 2013 Bente Wulff
Gardasøen er bare noget helt specielt. Vi kom der første gang på camping i 1968, og har været der hvert år (på nær 2) siden.
Først holdt vi til i Peschiera, men efter ca. 15 år der, flyttede vi over til Lazise.
Her er herligt, vi kan gå langs søen ind til den skønne gamle by. Gennem byporten og ind på Torvet 👍her er der fine forretninger og gode og hyggelige spisesteder. Der er noget både for dem der er til pizza og dem der er til fisk og kød.

Sejltur på Gardasøen på den billige måde

24/02 2011 Sara Lund Laugesen
I sommeren 2010 var vores familie på 5 personer på en skøn sommerferie ved Gardasøen. Vi boede i et mobil home på Camping San Benedetto nær Peschiera del Garda. En fantastik camping plads særligt hvis man rejser med mindre børn, som eeeeelsker sol og vand.

I løbet af ferien ville vi gerne ud at sejle på Gardasøen, og turen skulle gå til byen Lazise i stedet for byen Sirmione, som vi egentlig helst ville besøge, men det er noget dyrere at sejle til Sirmione. Vi købte derfor billetter til Lazise, men da båden sejlede viste det sig, at den først sejlede til Sirmione, hvilket betød at vi blot kunne stå af der, og således sparede vi omkring 200 kr. Så selvom man er på ferie, er det jo altid dejligt, hvis man alligevel kan spare nogle penge:-)

Gardasøen ren nostalgi

24/02 2011 Aase Klein
Den mest romantiske ferie havde jeg med min mand dengang tilbage i 1969 hvor vi holdt en uges ferie ved Gardasøen, pragtfuld natur, pragtfulde omgivelser og dejlige glade mennesker,som fik os til at føle: at vi var noget specielt, måske var det bare sådan, man er nyforelsket og smil og glæde smitter naturligvis af på omgivelserne "Jo dengang tilbage i 60erne" var lykken med os, til "denne" den dejligste plet på jorden!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/roc-leo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.