Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips indsendt af:
Grethe Hoffmannq
Nykøbing Sjælland
8. feb. 2009

Gardasøen i maj

Vi tror at danskerne har lykkelig glemt hvor dejligt der er ved Gardasøen i maj måned. Vejret er skønt og der er næsten ingen turister.

Vidunderligt vejr i maj måned

Vejret i maj er vidunderligt ved Gardasøen 20-24 grader, næsten ingen turister, ihvertfald ingen eller få danske (vi så ikke nogen) Der er super rent alle steder, ingen papir ingen cigaretskod. Smukke granitbeholdere til affald (og de blev brugt) Der er masser af plads på de caffe'er der har udsigt til søen og priserne er meget rimelige. Vi boede for 3.gang på det 4**** hotel Caravel for 115 Euro om dagen vel og mærke for 2 i dob.værelse med halvpension, hvilket er et fund.
På vejen derned overnattede vi i byen Bad Brückenau Volkers ca.550 km.fra Puttgarden - på et gammelt kloster der nu er omdannet til en slags pensionat, en oplevelse i sig selv.
Vi starter bilen igen til maj.

Kommentarer til rejsetips om Gardasøen

Ferie ved Gardasøen

07/06 2009 Pia Wøidemann
Ferie ved Gardasøen i maj er det bedste vi har opdaget vi har nu været der nede for 3. år, men alle tre gange på campingplads - dette kan anbefales da det er væsenligt billigere end bare frem til juni måned. Vi har været de sidste to år ved Lazise på campingpladsen Piani di Clodia her er der opvarmet pool til børnene på denne tid. Så planen er at vi skal afsted igen næste år.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.