Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Gardasøen rundt
Rejsetips indsendt af:
Esben Schou
Aalborg
11. aug. 2011

Gardasøen rundt

Vi har været ved Gardasøen 5 gange indenfor de sidste 9 år. Vi har boet i Riva, Garda, Tignale, og Sirmione. Vores oplevelse er at øst/syd siden af søen er det skønneste sted, de bedste veje og byer samt vejr pga. de forholdsvise lave bjerge i forhold til vestsiden.
Vi har også oplevet, at på rigtig varme dage kan man med fordel tage en tur op nord på til Rive/Torbole her er temperaturen sjovt nok et par grader lavere og der er også en del vind - vindsurfernes paradis. Malcesine på østsiden er absolut et besøg værd samt Limone på vestsiden - færgeforbindelse, ellers køres ovenom.

Vi kan også anbefale et besøg på vingården ZENI, via Costabella 9, Bardolino hvor man kan købe vin, olier og eddiker, Vingården Lenotti på hovedgaden Gardasena i Bardolino samt olivenoliemuseet lige udenfor Bardolino mod syd, hvor der sælges specialiteter.

Fra gardasøen er der kun ganske få kilometer til Verona, ca. 35 km som vi vil anbefale, at man besøger med bus og skulle man have lyst er der selvfølgelig Venedig.

Gardasøen er og bliver vores favorit specielt pga. klimaet, afstandene mellem byerne, man kan køre ud en hel dag og alligevel er der ikke langt hjem igen til aften.

Vi ønsker alle en rigtig god tur til Gardasøen - I vil ikke fortrydedet

Seværdigheder
Søer, Vinområder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.