Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
Gardasøen - VERDENS BEDSTE IS
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Gardasøen - VERDENS BEDSTE IS

Verdens bedste is?
…det kan jeg jo reelt ikke vide, men efter min bedste overbevisning, solide erfaring og årelange is-afhængighed, har jeg ihvertfald fundet min kandidat til den ærefulde titel!

Jeg ville ØNSKE at stedet lå nærmest lige ved min hoveddør (og så alligevel, er det nok meget godt det ej er tilfældet af både økonomiske og helbredsmæssige årsager…), men ”desværre” ligger det i Italien (ikke overraskende…).
Gardasøen - VERDENS BEDSTE IS

Nærmere betegnet i Sirmione ved Gardasøen… og selvom jeg kunne finde på at komme tilbage – også ALENE pga. isen -, så er det jo ikke lige rundt om hjørnet.

Nå, men nu til sagens bløde kerne… Den charmerende og på alle måder idylliske by, Sirmione, BUGNER af de yderst populære og velbesøgte italienske isbarer, som lokker svage sjæle til med indbydende montre, der tilbyder is i alle tænkelig og utænkelige smagsvarianter, kulører og mængder.
Gardasøen - VERDENS BEDSTE IS

Mit råd til dig er at du forsøger at lade være med at lade dig friste af herlighederne– og tro mig, det er ikke så let som det lyder. MEN søg målbevidst til Bar Gelateria Scaligeri - det ligger blot et par hundrede meter fra bymuren på din venstre side, og det vil blive dig belønnet :o).
Adressen er helt nøjagtigt Via Vittorio Emanuele 19.

Her SMAGER isen vitterligt af det den hedder: Kiwi-isen er syrlig, og samtidig sød og ligner sågar kiwi, Lakrids-isen er bare ”to die for” med den fantastiske kombination af en ikke overdøvende salmiak-smag, lakridsrodens umiskendelig smag og en rund, cremet konsistens, Amaretto-isen smager nøjagtigt som den søde skønne mandellikør og er som en lille bonus tilsat knasende, sprøde markroner, og så må jeg ikke glemme…, Pistacie-isen, der simpelthen bare smager af PISTACIENØDDER !!

Deres udvalg er stort varieret og ved blot at nævne lidt af deres fantastiske udvalg – grønne æbler, melon, jordbær, ananas, citron, chokolade med kirsebær, appelsin, utallige chokolade-nøddekombinationer og adskillige lækre youghurt-varianter, så er du formentlig lækkersulten allerede. Jow, jeg prøvede mange af dem, var forbi flere gange og nød godt at personalets meget rundhåndende uddeling af smagsprøver.

Deres veloplagte, smilende og yderst hjælpesomme personale hjælper flittigt og ihærdigt til med at finde lige præcis den is, man har lyst til – Hurra! for smagsprøver. Al isen bare så ubeskrivelig lækker, cremet, rund og … SUK! Hver enkelt mundfuld er bare himmelsk, og heldigvis så frisk i erindringen at jeg nærmest kan smage den, når jeg blot lukker øjnene og drømmer mig tilbage…

Det er uden sammenligning den bedste is jeg til dags dato har smagt, og jeg holder fast ved mit bud til titlen som Verdens Bedste is, og føler mig overbevist om at du gi´r mig ret – og så i øvrigt, Velbekomme !

Restauranter

Kommentarer til rejsetippet om Gardasøen

Du har ret!

15/08 2011 Mette Wold
Hej Tina.
Tak for et skønt og nyttigt rejsetip. Jeg har testet dit tip her i sommer, og jeg er enig med dig i at Bar Gelateria Scaligeri i Sirmione er verdens bedste isbar. Jeg overgav mig helt og aldeles til de fantastiske og talrige smagsprøver og havde store kvaler med at vælge.

Og ja, pistacie-isen er helt vidunderlig :D
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/den-franske-riviera/nice/det-smukke-men-dyre-monaco.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.