Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

Hjælp – mit kamera er ved at løbe tør for strøm

En tur til Gardasøen med dejlige kollegaer og skøn natur må kunne give en masse gode billeder – ikke? I hvert fald hvis man har husket at lade sit kamera op.
Ved ankomsten til Milano lufthavn måtte jeg sande at jeg havde taget de forkerte batterier med til mit kamera – nemlig det sæt som næsten var løbet tør for strøm, i stedet for de nyopladte.

Og hvad gør man så? Her er et par gode råd som gjorde at jeg kunne overleve 4 dage med minimalt med strøm, og stadig få en god bunke billeder med hjem.
Udsigt over vest-siden af Gardasøen fra toppen af Monte Baldo
Udsigt over vest-siden af Gardasøen fra toppen af Monte Baldo

Sluk skærmen

Èn af de største strømslugere på et kamera er uden tvivl skærmen. Så det første du kan gøre er at slå den helt fra eller som det mindste skrue ned for lysstyrken. Brug skærmen så lidt som muligt til at gennemse tagne billeder, og slå funktionaliteten fra som viser dig billedet lige efter du har taget det. Og så sørg for at bruge den optiske viewfinder i stedet for skærmen når du tager billeder. Det burde spare en masse strøm.
En sejltur på søen kan helt klart anbefales
En sejltur på søen kan helt klart anbefales

Hold dig til de automatiske programmer

Hvis dit kamera både har automatiske programmer og kreative programmer (de automatiske programmer er oftest dem med ikoner – så som portræt, landskab, etc. og de kreative hedder f.eks. Av og Tv) så hold dig til de automatiske programmer. Herved automatiseres en del af kameraets funktionalitet og man er mere sikker på at få et god billede i første hug – så er man fri for at prøve om igen eller stå og rode med lukkertid og blænde mens kameraet er tændt.
Storslåede scenerier.
Storslåede scenerier.

Ingen blitz

Blitzen bruger også masser af strøm – så sørg for at slå den fra. Det kan måske betyde at du må holde kameraet i tasken når det bliver mørkere, men det er bedre at have lidt størm tilovers til når solen står op igen.

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Thomas René Sidors profilside

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/slip-for-koeen-til-london-eye.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.