Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

 • Smagsprøve på nogle af Prags specialiteter

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 9 personer)
  11.06.13: Birgitte Juhl
  Har i brug for en lille lokal og lidt anderledes restaurant så besøg Restauranten U Sadlu som ligger inde i centrum af Prag by. Restauranten ligger nede i en kælder så der er lidt dunkelt, men det gør det samtidig også meget hyggeligt.
  Se hele rejsetippet
Kan du ikke vælge om det er Gardasøen eller Adriaterhavet som trækker til sommer ?
FDM travel rejsespecialist
Birgitte Juhl Telefon: 70 28 13 29

Kan du ikke vælge om det er Gardasøen eller Adriaterhavet som trækker til sommer ?

Jeg kan varmt anbefale at flyve til Venedig og her leje en bil og køre ud til et vores mange skønne ferie steder ved det nordlige Adriaterhav.
Nyd en uge med familien med sol varme og badeferie og kom helt ned i gear. Der er mange muligheder for hvordan man kan bo. Skal der være fuld af liv, lidt tilbage trukket og mere børnevenligt, større/mindre ressorts, hotel/lejlighed, camping alt er muligt. Efter en skøn uge ved havet så kør ca. 2 ½ times kørsel ind i landet til Gardasøen. Naturen ændrer sig enormt fra de lange strande og pinje træer til et frodigt og en meget smuk natur med bjergskråninger og oliventræer alt efter hvor man vælger at bo ved Gardasøen. Her er der også rig mulighed for at bo som den enkelte ønsker på hotel, lejligheder, ressorts og camping. Ved søen eller tilbage trukket i bjergene. Når turen går hjem afleverer du blot din leje bil i Verona blot en halv times kørsel fra det sydlige af Gardasøen og flyver hjem der fra beriget med 2 meget forskellige ferie steder.
 
Verona

Verona

Bor du ved Gardasøen i den sydlige del vil jeg anbefale at besøge Verona. Se Julies balkon fra Romeo og Julie, slentre en tur ned at indkøbsgaden Via Mazzini. Byen har charme og hygge med dens små markedspladser og gader. Byen er nem at overskue og der findes flere parkerings huse/områder tæt på hvis du kommer med bil. Er tiden til det, så kan man besøge Arena di Verona, det store gamle amfiteater som Romerne byggede til bla. gladiator kampe. I dag afholdes der koncerter og operaer. Alt efter hvornår dit fly af går og hvor meget du vil nå og se kan Verona også være en besøgs mulighed før turen går til lufthavnen og hjem.

Sirmione

Sirmione

Mit første møde med Gardasøen var ved Sirmione. Jeg kunne straks lide stedet. Her herskede ferie stemning, gamle bygninger, blomster, shopping. Man kan vælge at bo her eller blot give Sirmione et besøg hvis du bor i nærheden. Køb en af Italiens mange lækre paninier eller en lækker isvaffel med frisk lavet italiensk is. Der er rig mulighed for at vælge den is der lige smager dig. Gå en tur igennem byen og nyd den summen af liv der er. Der er mange små gader og stræder og god italiensk stemning.
Byen ligger på en halvø ude i Gardasøen som den eneste, og har sine rødder helt tilbage til 1300 tallet. Sirmione er både velegnet for børne familier og par der ønsker en forlænget weekend eller en hyggelig udflugts tur. Fra Sirmione kan man tage små udflugts både ud på Gardasøen, som er en oplevelse hver.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Birgitte Juhls profilside

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/biludlejning-paa-mallorca-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.