Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lazise

 • Skøn by

  (Bedømt af 3 personer)
  18.08.11: Jane Hansen
  Lazise er en af de hyggeligste byer ved det sydlige gardasøen. Den gamle bydel har mange hyggelige spisesteder samt butikker. Gardasøen er i det hele taget et rigtig godt rejsemål hvad enten man er til camping eller hotel.
  Se hele rejsetippet
 • Gardasøen - snyd ikke dig selv for denne oplevelse!

  (Bedømt af 46 personer)
  02.01.11: Jan Kronborg
  Siger man ordet Gardasøen, vil nogle sikkert trække på skulderen og sige; "nåh ja og hvad så, det er vel ikke noget særligt, der kan måle sig med alverdens store og kendte rejsemål".
  Se hele rejsetippet
Norditaliens perle Lazise ved Gardasøen
Rejsetips indsendt af:
Hanne Ludvigsen
Næstved
15. april 2012

Norditaliens perle Lazise ved Gardasøen

Man går en stille tur langs kajen, kikker på de travle kvinder, der haster forbi med indkøbsnet, på mændene, der får en kop kaffe på cafeen eller en kold øl på Tropical.
Tropical er en rigtig hyggelig restaurant som er dansk/italiensk, hvor man føler sig hjemme, fra første gang man besøger den. Det er bare stedet i Lazise.
For den lille havneby er et af de steder, hvor man kan tage forskud på foråret eller strække sensommeren lidt for små penge. Lazise er en hyggelig by ved Gardasøen, en by, der oser af historie.
Hver Onsdag er der marked i Lazise, fra 8 til 13 nok et af de størst ved Gardasøen, her kan man købe alt hvad hjertet begærer.
Hvis man er i området bør man tage forbi Lazise der oser af historie. Med muren, der omkranser alle husene, den romanske kirke, fra omkring år 1100, der er opkaldt efter Skt. Nikolaus den gamle toldbygning og den lille havn, som skærer sig ind i byen.
Norditaliens perle Lazise ved Gardasøen

Seværdigheder
Middelalderbyer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen


Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.