Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lazise

 • Norditaliens perle Lazise ved Gardasøen

  (Bedømt af 5 personer)
  15.04.12: Hanne Ludvigsen
  Man går en stille tur langs kajen, kikker på de travle kvinder, der haster forbi med indkøbsnet, på mændene, der får en kop kaffe på cafeen eller en kold øl på Tropical.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn by

  (Bedømt af 3 personer)
  18.08.11: Jane Hansen
  Lazise er en af de hyggeligste byer ved det sydlige gardasøen. Den gamle bydel har mange hyggelige spisesteder samt butikker. Gardasøen er i det hele taget et rigtig godt rejsemål hvad enten man er til camping eller hotel.
  Se hele rejsetippet
 • Gardasøen - snyd ikke dig selv for denne oplevelse!

  (Bedømt af 46 personer)
  02.01.11: Jan Kronborg
  Siger man ordet Gardasøen, vil nogle sikkert trække på skulderen og sige; "nåh ja og hvad så, det er vel ikke noget særligt, der kan måle sig med alverdens store og kendte rejsemål".
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Dagstur til Capri

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  26.11.13: Vibeke Hansen
  Har man ikke planlagt at tage et på overnatninger på Capri, mens man er på Amalfikysten, så kan det det anbefales at tage på en dagstur dertil.
  Se hele rejsetippet
 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • CocoCay Bahamas

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  13.09.13: Vibeke Hansen
  Er du lige så heldig som jeg, at komme på et krydstogt med enten Celebrity Cruises eller Royal Caribbean Cruise Lines til Bahamas, så kommer du sikkerhed til, at stifte bekendtskab med deres egen private Ø - CocoCay.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

To i én park med noget for alle

Vibeke Hansen
Vibeke Hansen

Skal der skrues op for ferieunderholdningen ved Gardasøen, kan I slå to forlystelses-fluer med et smæk. Movieland og Caneva World er nemlig flere forlystelsesparker samlet i én.

Movieland er underholdning og forlystelser inspireret af kendte film fra Hollywood med bl.a. et spøgelseshus, der ikke er for sarte sjæle. Og i Caneva World skal man på den anden side ikke lide af vandskræk. Dette kæmpe badeland, har alt, hvad I drømmer om af vandforlystelser og kan få enhver vandhund til at logre med halen.

Tip i tippet

I juli og august måned forvandles en del af parken til diskotek efter mørkets fald.

Periode

Typisk åbent fra april til oktober

Nærmeste lufthavn

Verona

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/proev-faellesrejser-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.