Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Limone

 • Den lille smukke by Limone

  (Bedømt af 7 personer)
  24.09.11: Annette Bønke
  Vi kører altid sydpå hvert år, og et år tænkte vi at vi måtte bare prøve, at køre til garda søen, som vi altid har forbundet med at det var kun ældre mennesker som rejste til, men vi blev overraskede, over hvor smukt der var ved gardasøen, og især ved den lille smukke by Limone, den var nærmest bygget ind i klipperne, utrolig smukt sted, som varmt kan anbefales, at andre tager hen. Og det er ikke sidste gang vi har været der.
  Se hele rejsetippet
 • Gardasøen - snyd ikke dig selv for denne oplevelse!

  (Bedømt af 46 personer)
  02.01.11: Jan Kronborg
  Siger man ordet Gardasøen, vil nogle sikkert trække på skulderen og sige; "nåh ja og hvad så, det er vel ikke noget særligt, der kan måle sig med alverdens store og kendte rejsemål".
  Se hele rejsetippet
 • Dejlige dage hotel på San Pietro, Gardersøen - Limone

  (Bedømt af 2 personer)
  18.08.10: Erling Andersen
  Her er noget vi kan anbefale. Et dejligt ophold i Limone på det dejlige hotel San Pitro.
  Se hele rejsetippet
Storslående udsigt ved Gardasøen
Rejsetips indsendt af:
Lena
Århus
17. dec. 2010

Storslående udsigt ved Gardasøen

Den nordlige del af Gardasøen er helt fantastisk og besøger man ikke den del af søen, snyder man sig selv for en helt fantastisk natur oplevelse.

Limone

Da vi besøgte Gardasøen første gang, hvade vi ingen anelse om hvad vi skulle ned til. Vi havde hjemmefra bestilt et hotelværelse i Limone og det kan kun anbefales. Her er man midt i den storslåede natur med bjergene, søen og en meget hyggelig by. Vi havde udsigt over søen fra vores værelse, og det var så flot, og sidde og kigge ud over søen, og om aftenen kunne vi se alle lysene glimte fra byerne rundt omkring. Med båd kommer man nemt til Malcesine på den anden side af søen, hvor man kan tage svævebanen op på bjerget Monte Baldo og blive endnu mere betaget af den skønne udsigt.

Børn

Vi havede vores 2 små børn med, og da der ikke er så gode badeforhold ved søen til de små, havde vi sikret os at der var børnepool på hotellet. Og for at få strandlivet med, kørte vi efter en uge til adriaterhavet, og var der en uges tid. En helt igemmen perfekt ferie for både børn og voksne.

Overnatninger
Bjergbyer

Kommentarer til rejsetippet om Limone

Limone

19/05 2014 Pia Berg
jeg har booket og betalt fly-hotel i Verona fra d 1. til d. 5 august, hvor jeg bl.a skal se operaen Aida d. 3. august.
Er det muligt at ændre i programmet, så jeg tager med bus - eller anden tranportform til Gardasøen, (helst Limone) den 4 august, og overnatter på hotel dér til d 9 august, hvor jeg evt flyver til København fra lufthavnen tættest på Gardasøen, eller tager anden transport tilbage til Verona d 8 august og evt overnatter på Monaco hotel igen til den 9 august, hvor jeg flyver tilbage til København? Mit flyreservasionsnr er: 6FETNV. Kvitteringsnr. er: 10224660_01. pdf. Og billetnr. er: 220 - 4820824093.Jeg har som sagt betalt værelse på Monaco hotel fra den 1 til den 5 august. (tel 390455808809) Confirmationsnr.er: 51530383-52615553. Booking nr. er: 10224662 - HTL-1.
Jeg undskylder ulejligheden, og håber det er muligt at finde en løsning.
I er velkomne til at kontakte mig på 28933418.

Med venlig hilsen

Pia Berg
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen


Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.