Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Arenaen i Verona
Rejsetips indsendt af:
Torben Gustavussen
Århus
28. jan. 2009

Malcesine, Gardasøen

Gardasøen er dér, hvor vores forældre rejste hen i begyndelsen af 60'erne. Nu kan man godt forstå hvorfor. Den smukke by Malcesine er bare en af grundene.
Paragliding på Monte Baldo
Paragliding på Monte Baldo

Malcesine ved Monte Baldos fod

Klimaet og den smukke natur taler næsten for sig selv, samtidig med, at der ikke er så langt til Arenaen i Verona. Malcesine ligger i den nordøstlige ende af søen og er den smukkeste by. Der er liv, cafeer og forretninger, samt en havn, hvorfra man kan sejle med forskellige farøjer. Søen rundt eller bare til Limone på den anden side.
Monte Baldo knejser op fra byen. Til toppen kan man tage svævebane, eller man kan gå eller leje cykler,- det er sjovest nedad.
Mange hoteller kan bookes ved ankomst, og det behøver slet ikke blive så dyrt.
Man kan sagtens køre selv til Gardasøen, eller tage biltoget gennem Tyskland, eller flyve til Bergamo og leje en bil. Livet leves ikke ikke af sig selv. Det skal leves og opleves.

Kommentarer til rejsetips om Gardasøen

Gardasøen, vores feriested

09/06 2013 Bodil
For niende gang skal vi igen til Gardasøen og altid selvkørende. Mange år gik turen til Limone, en rigtig dejlig by, men ikke for gangbesværede, byen gir meget motion, og så findes der 2 danske guldsmeder og en pragtfuld bar "den orange bar". Men for andet år skal vi til Garda by, da vi ikke fik set det hele sidste år, men også en dejlig by med masser af oplevelser og mange bå-ture at vælge imellem, vi kan anbefale byen, da der ingen bjerge er til at lave uvejr og dermed masser af sol.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.