Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet
 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 14 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
Malcesine ved Gardasøen
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
7. juni 2011

Malcesine ved Gardasøen

Hvis du er på udflugt langs med Gardasøen og kommer til den lille by Malcesine, vil jeg klart anbefalde dig at gøre et stop her.
Det er en charmerende lille by med hyggelige, brostensbelagte gader, små butikker og en lille havn. Malcesine ligger ved Gardasøens nordøstlige bred.

Malcesine

Når du kommer ind i byen, går du gennem den gamle bymur, der omkranser middelalderbyen. Det er her du finder de små gader med fine butikker, der sælger alt lige fra tøj, sko, legetøj, smykker, vin og olivenolie. Der er også en fin middelalderborg, der tit bliver brugt til bryllupper.

Nede ved havnen er en masse cafeer og restauranter, hvor du kan lidt at styrke dig på. Kommer du i jordbærsæsonen, kan en fragole con limone anbefales – jordbær med citronsaft er en frisk måde at få jordbær på. En Aperol Spritz er en forfriskende drik i varmen, men pas på, der er alkohol i. En ægte italiensk cappuccino er der selvfølgelig heller ikke noget i vejen med, måske ledsaget af ægte, frisklavet italiensk is.

Monte Baldo

Når du er kommet lidt til hægterne, kan du gå lidt udenfor byen til svævebanen. Den tager dig op på Monte Baldo i ca 2000 meters højde, hvor der er en fantastisk udsigt over Gardasøen. Har du mere tid, inden du skal videre, kan du tage en vandretur heroppe, og måske komme helt op på toppen af Monte Baldo. Temperaturen er noget lavere her end nede i Malcesine.

Kommentarer til rejsetippet om Gardasøen

Charmerende by.

05/05 2013 Kent Rådbjerg
En rigtig charmerende by, middelalderlig og hyggelig og man føler sig velkommen. Der er alternativ vejbelægning, så lillemor skal ikke være iført stilethæle, det ser blot komisk ud. . .

Men Malcesine er en rigtig dejlig og hyggelig by som man absolut bør opleve ved et besøg omkring Gardasøen, hvis man er kommet over drukgenerationen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/god-service-i-tyrkiet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.