Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malcesine

Rejsetips af samme forfatter

Gardasøens hyggeligste by Malcesine

Malcesine ligger i den nordøstelige del af Garda søen, og er med sine små brolagte gader og middelalder borg én af de mest charmerende byer ved søen.
Masser af små gamle gader, hvor man kan købe alt i italienske specialiteter – oliven olie, oste, pølser, kunsthåndværk og meget andet. Trænger fødderne til et hvil, så er der et hav af små cafeer. Der er en sød lille havn, hvorfra man kan tage en sejltur ud og opleve den fantastiske natur fra sø-siden.

Man kan tage også vælge at tage svævebanen fra byen til toppen af Monte Baldo, hvorfra der er en fantastisk udsigt, hvis vejret er godt. Hvis der er tåget, så vælg en anden dag, da du så alligevel ikke får nogen udsigt at se.

Er du til det mere aktive, så er stedet her perfekt til Windsurfing – faktisk det bedste sted ved hele Gardasøen pga. de gunstige vindforhold. Er du ikke til det våde element, så tag en tur med Mountain bike i de naturskønne områder. Cyklerne kan udleveres på toppen af Monte Baldo, og hvadenten du vælger at køre nord eller syd, så er der fantastiske udsigtspunkter undervejs.
Byen er bestemt et besøg værd, hvis du er ved Gardasøen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Nina Østergaards profilside

Læs mere om rejser til Gardasøen


Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/spar-paa-regningen-naar-i-spiser-undervejs-gennem-tyskland-koer-selv.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.