Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Italien - Dolce vita!
Rejsetips indsendt af:
Anna Maria Frandsen
Middelfart
7. april 2012

Italien - Dolce vita!

Som overskriften på italiensk lyder, så får man i sandhed et sødt liv i Italien! Her er alt hvad hjertet kan begære - Pragtfuld mad til enhver smag, lækkert vejr der med garanti byder på smukt solskin, og ikke mindst en fantastisk atmosfærre, som får alle til at slappe af og bare nyde livet.
Bare en af de mange skønne resturanter lige ned til Gardasøen!
Bare en af de mange skønne resturanter lige ned til Gardasøen!

Peschiera

- Hyggelig lille by lige ned til Gardasøen
- Rig på muligheder for indkøb af alle slags
- Godt sted for både den romantiske parrejse og den hyggelige ferie for børnefamilien
- Fantastisk atmosfærre med meget venlig befolkning og turistvenligt

Hele Italien er dækket af både store og små vidunderlige byer, der hver især har sit at byde på, men som alle giver den fnatastiske oplevelse af Italien og italiernerne. Min familie og jeg har oplevet storbyen Rom med sine mange impornerende seværdigheder. Vi har også besøgt storbyen, og ikke mindst shoppingstedet, Milano med dets flotte og ekstremt lækre gågader fyldt med butikker til både den lille og store pengepung. Men der er dog en by, som har vundet min families hjerte, nemlig den lille by Peschiera del Garda, som ligger lige ned til Gardasøen. Det er et helt fantastisk sted, både til børnefamilien, den romantiske udflygt for to og til unge opdagelsesrejsende! Selve byen Peschiera er en hyggelig lille by(selvfølgelig stor i forhold til Danmark!), hvor man kan finde de mest magiske steder. Personligt elsker jeg feriestedet Garda resort village, der er ledet af to danskere, hvilket er en stor fordel med hensyn til sprog!
I centrum ligger der utroligt mange fantastiske resturanter og cafér med alt hvad hjertet kan begære at den lækre italeinske mad. Mange af resturanerne ligger lige ud til Gardasøren, hvilket bare sætter prikken over i'et på en skøn middag. Derudover er der masser af de små hyggelige gader med små butikker, og det er især disse små gader, der skaber denne vidunderlige atmosfære.
Alle beboere i Peschiera er utrolig venlige og imødekommende, og byen er turistvenligt, med hensyn til sprog, men ikke så turistvenlig, at det italeinske forsvinder!

Personligt er dette min favoritby i Italien og jeg opfordrer enhver til at besøge denne!
Udsigt fra lejlighed i stueetage ud til en af de mange pools
Udsigt fra lejlighed i stueetage ud til en af de mange pools

Garda Resort Village

- Fantastisk og utroligt flot feriested
- Aflukket med vagter, som skaber tryghed
- Lækre ferielejligheder med masser af plads til både store og små grupper
- 5 pools i alle størrelser og dybder, og alle med gode liggestole på bådefliser og græs
- Et meget frodigt sted med masser af smukke og velpassede blomster, træer og mange andre planter
- Muligheder for aktiviter på både legepladser og sportspladsen (Tennisbaner, fodboldbaner, volleyball, criket)
- Til stedet tilhører en fantastisk resturant

Som sagt er det ledet af danskere, hvilket vil sige, at det er meget nemmere ar få svar på sine spørgsmål og blive guidet til de smukkeste steder, hvis ikke man er vildt med fremmedsprog.
Hele Garda Resort Village er et lukekt feriested, med vagter og porte, hvor hver lejlighed får sin egen "bipper", som skal buges til at komme ind og ud af Garda Resort Village. Dette gør det både trygt og sikkert at bo i feriestedet, men det gør også, at overhovedet ikke bliver forstyrret af larmende biler, men kan i fred og ro nyde det fantastiske sted.
Garda Resort Village er virkelig et helt utrolig flot sted, hvor der er frodige haver med massevis af blomster, træer og planter overalt! Der er også mindre græsplæner ned til de mange pools, hvor man kan ligge i det dejlige græs og bare nyde tilværelsen.

Lejlighederne
Hos Garda Resort er der rig mulighed for at bo sammen i større grupper, men også helt ned til to personer. Lejlighederne er vildt lækre og meget hyggelige med alt man har brug for - Køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, toilet, bruser med meget mere. Lejlighederne er hyggeligt indrettet i italiensk stil, og soveværelserne er store medgode senge og meget skabsplads. Lejlighederne er opdelt i flere etager, og personligt har jeg selv prøvet alle tre etager, og jeg har været meget tilfreds med alle. Dog synes jeg personligt at det er ekstra godt at bo i stueetagen, da man her har egen lille have med terrasse, hvor der er super dejligt at side, især hvis man trænger til en pause fra solens stærke stråler, eller om aftnen med et glas vin.

Pools
Alle de 5 pools er enormt lækre og alle med mindst en livredder. Poolene er ikke bare kedeligt firkantede, men i forskellige former og dyber, så der er muligheder for badning for alle størrelser. Ud af de 5 pools er der en pool til dem der vil træne svømning, så dette er der også mulighed for.

Resturant
I den ene ende af feriestedet ligger en stor og rigtig god resturant med al den lækre italienske mad, man kunne drømme om! Der er mulighed for at sidde inde og ude og ved siden af, ligger en lille legeplads til børnene. I weekenderne er der skøn live musik.

Personligt er dette det bedste sted jeg har boet i Italien og jeg komer tilbage hvert år.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen


Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/quebec-and-its-wildlife-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.