Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Skøn uge ved Gardasøen med børn og svigerbørn
Rejsetips indsendt af:
Annette Nielsen
Odense
17. jan. 2010

Skøn uge ved Gardasøen med børn og svigerbørn

Mit rejsetips handler om vores sølvbryllup, som vi valgte at holde i form af en uges ferie ved Gardasøen med vores børn og svigerbørn.

Gardasøen en ferie vi ikke glemmer

Hotel Mirage viste sig at være et perfekt valg til en familie ferie, hvor alle var voksne.
Hotellet har gode værelser, en fin morgenbuffet, en lækker antipasta buffet til aften, samt mulighed for at vælge hovedretter og dessert efter egen smag.
Hotellet ligger i udkanten af Riva ca 1.5 km fra centrum.
Det er ikke noget problem at nå centrum på gåben, enten kan man følge den trafikkerede hovedgade, hvor der er noget at kigge på undervejs, eller den meget smukke sti langs Gardasøen, hvor man ind imellem føler at man går mellem de solbadende gæster.
I centrum er der mange shopping muligheder, der kan købes sko og tøj, men også italienske specialiteter. Desuden finder man i en af de små sidegader et gammelt pizzabageri, der laver pizzaer i en meget gammel ovn, på napoletansk facon.
Fra havnen i byen kan man tage en af turbådene og enten nøjes med en tur på søen eller stige af ved en af nabobyerne.
Har man lyst til at komme lidt ud på egen hånd, er det muligt at låne eller leje en cykel og tage til en af nabobyerne på cykel. Cykelstierne er fine og befinder sig enten ud til søen eller langs landevejen. - Cykelturen kan også gå op i bjergene, hvor der er mulighed for at se en botanisk have eller en borgruin.
Der er mulighed for at benytte offentlige befordringsmidler, en god ide er at købe biletten dagen før, da det er billigere, end hvis man vælger at købe den i bussen. - Det kan anbefales med en heldagstur til Verona, hvor Julies balkon og Arenaen bestemt er et besøg værd. - Er man til god italiensk vin, kan man inden man rejser ud, henvende sig til en af vinavlerne i Verona området, da det så er muligt at bestille en rundvisning på vingården.
Det rigtig gode ved Gardasøen, er at man sagtens kan opdele sig i grupper alt efter hvad man har lyst til at foretage sig - sidst på eftermiddagen kan man mødes ved swimmingpoolen og nyde en forfriskning efter dagens oplevelser.
Vores oplevelser fra turen har gjort at vi sidste år, på vej hjem fra Piemonto tog et par overnatninger i Riva på hotel Mirage - og fandt det ligeså tiltalende som første gang. - Vi har også i år besluttet os til, at vi skal bo der nogle dage, når vi atter tager til Italien på sommerferie, vi synes stadig der er ting, vi ikke har nået at se, og nogle ting vi gerne vil se igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.