Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

Spændende vandreture bag Gardasøen.
FDM travel Presale coordinator
Mette Tjæreborg

Spændende vandreture bag Gardasøen.

Når du har tilbragt et par dage ved Gardasøen og har besøgt mange af de skønne små byer som ligger som perler på snor hele vejen rundt om Gardasøen, kan jeg virkelig anbefale at tage en køretur væk fra Gardasøen til Vandfaldenes Park.
Det tager ca. en halv times tid at køre fra Garda by til Molina, en lille hyggelig bjergby. Her er der en stor parkeringsplads og du skal så vandre ned gennem byen mod Parco della Casata, Vandfaldsparken. Du går gennem en kløft hvor flere vandfald i årtusinder har gravet sig gennem klipperne og dannet mange små og store vandfald.

Spændende vandreture bag Gardasøen.

Der er tre afmærkede stier gennem kløften så du kommer rundt til alle vandfaldene, nogle er meget stejle og tæt på klippekanten. Undervejs er der mange smukke udsigtspunkter dalen og alle vegne er der god skiltning til de forskellige vandfald. Et sted er der hængt en kæmpe gynge op så man kan svinge sig ind i kløften, det giver virkelig et sug i maven, nogle steder kan du gå helt hen til vandfaldet og andre steder går du over vandfaldet og kan kigge flere hundrede meter ned. Det er en fantastisk oplevelse, det kræver bare lidt ordentligt fodtøj og at du husker vand, der kan ikke købes noget undervejs i parken.
Ved indgangen til parken er der borde og bænke så du kan spise medbragt mad, du kan f.eks. prøve at gå ind til købmanden på det lille torv i byen Molina og få smurt en sandwich med friskt brød og det du har lyst til, skinke, ost eller spegepølse.
Men jeg kan også anbefale at du spiser på en af de små restauranter der er i byen, som serverer rigtig gode lokale italienske retter.

Har du efter turen i vandfaldsparken ikke fået spænding nok, så skulle du tage at køre videre til Ponte di Veia, en af Europas højeste natur broer. Den har et spænd på 52 meter og er 29 meter over kløften, når først du er kommet over broen og ned i kløften kan du rigtig se hvad det lige er du har spadseret over – det kan give dig endnu et sug i maven.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/pretoria/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.