Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Rejsetips af samme forfatter

 • En lækker middag

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  Restaurant Mordisco i Barcelona er et besøg værd. Her får du lækker tilberedt mad i en indbydende atmosfære. Restauranten er flot indrettet og på 1.
  Se hele rejsetippet
 • K+K Hotel i Prag

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  Jeg synes det er værd at fremhæve dette dejlige og 4-stjernede hotel i Prag med en rigtig god beliggenhed i Prags centrum tæt på både Republikpladsen med medborgerhuset, krudttårnet (indgangen til den gamle bydel) og et stort shopping center.
  Se hele rejsetippet
 • Gratis fordelskort til Københavns Lufthavn

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  Rejser du fra Københavns Lufthavn, så husk at tilmelde dig CPH Advantage inden afrejse. Dette fordelskort fra Københavns Lufthavn inkluderer en række rabatordninger og mulighed for at optjene point.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

En charmerende italiensk perle

Pernille Mikkelsen
Pernille Mikkelsen

Hvis I holder ferie ved Gardasøen, bør I også aflægge Torri del Benaco et besøg. Byen er en lille perle ved Gardasøen, som summer af italiensk charme.

Når mørket falder på og tørsten skal stilles efter aftenens middag, så tag plads på Bar David i en af byens smalle gader. Her opleves ofte live musik, så kom i god tid for der er "kamp" om pladserne. Nyd så en dessert, et glas koldt hvidvin og nyd så Italien og Gardasøen, når det er allerbedst. De smalle gader, skæve huse i forskellige farver, skodder for vinduerne - ja, det er faktisk kun vasketøjet på en snor hen over gaden, der mangler for at fuldende en dejlig sommeraften ved søen.

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-south-carolina/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.