Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Spis frokosten og køb vinen med hjem fra Garda Natura

Mette Tjæreborg
Mette Tjæreborg

Hvis I kører lidt væk fra Gardasøen, bare 25 min. kørsel op bag Torri del Benaco eller Garda, finder I Garda Natura. Det er et lille, hyggeligt sted, som drives at et ægtepar, der lever og ånder for deres egne produkter.

Her kan I spise en rigtig god frokost. Menukortet er ikke stort, men godt og består udelukkende af egne og lokale produkter.

Man sidder og spiser udendørs lige op og ned ad deres bugnende køkkenhave, vinmarkerne og olivenlunden rundt om huset. Ægteparret har vundet flere priser for deres skønne, lette Bardolinovine, rød og rosé, i konkurrence med store producenter.

Her er også flere forskellige kvaliteter af olivenolier med forskellige krydderier. Alt bliver brugt, for af restproduktet fra oliven laver de sæber. Det er et skønt sted, som er den lille køretur værd.

Tip i tippet

Synes I om vinen, olien eller den lækre tomatsovs, så kan I købe det hele med hjem til absolut rimelige priser. De sælger alle deres produkter på stedet, så I kan ikke finde dem i supermarkederne bagefter. Lukket søndag og kun kontant betaling.

Adresse

Garda Natura
Marciaga
Via della Valletta/Montarion 29
37010 Costermano

http://www.gardanatura.it/

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.