Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

Windsurfing og cykling ved Gardasøen
FDM travel rejsespecialist
Mette Junge Mortensen Telefon: 70 28 13 44

Windsurfing og cykling ved Gardasøen

Vinden og vejret ved Gardasøen er rigtig godt til wind- og kitesurfing og især i den nordlige ende af søen finder I adskillige windsurfingskoler, hvor I kan leje udstyr, få undervisning og få råd og vejledning.
I f.eks. Malcesine, som i øvrigt er en rigtig hyggelig by på den nordøstlige bred, er der flere surfskoler. Hotellerne er oplyser gerne om vindforholdene, så I kan tilpasse jeres oplevelser til vejrudsigten og få det bedste ud af dagene.

Hvis I er til anden sport end surfing, vil jeg anbefale at I lejer cykler. Pga. trafikken kan det være en udfordring at cykle på landevejen rundt om søen, så kør nogle ture på de cykelstier og cykelvenlige veje, som findes f.eks. fra Malcesine og nordpå og omkring Bardolino og Garda by. På www.piste-ciclabili.com/regione-veneto kan I finde oversigter over cykelruter/-stier i hele Veneto-regionen. Er I rigtig modige og i god form, så tag turen hele vejen til Verona og oplev byen fra en cykelsadel.
 
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Junge Mortensens profilside

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.