Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 43 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Rejsetips af samme forfatter

 • Caorle – på den italienske Adriaterhavskyst

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  07.05.13: Annette Holm
  På min første tur til Italien sammen med gode kollegaer fra FDM travel, fik vi set en stor del af området.
  Campingpladserne ligger som perler på en snor langs kysten – og vi besøgte Campingpladsen Villagio San Francesco, hvor vi booker ferie for rigtig mange glade danske gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggelige Lignano

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  08.02.13: Annette Holm
  Lignano er en langstrakt hyggelig by beliggende langs kysten – og der er rig mulighed for at leje cykler for at komme rundt i byen og på stranden.
  Se hele rejsetippet
 • Besøg hyggelige Lignano

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 1 person)
  18.12.12: Annette Holm
  Lignano er en langstrakt hyggelig by beliggende langs kysten – og der er rig mulighed for at leje cykler for at komme rundt i byen og på stranden.
  Se hele rejsetippet
Golfrejse til Lignano
FDM travel rejsespecialist
Annette Holm Telefon: 70 28 13 00

Golfrejse til Lignano

Fantastiske Green Village Resort 4* - Tag et vennepar med og nyd at gå den fantastiske 18 hullers golfbane igennem, golfbanen dækker et område på 50 hektar og der er mange smukke søer og bunkers, som giver store udfordringer til både begyndere og erfarne golfspillere.
Feriestedet tilbyder 40 % rabat på greenfee, når man bor i deres lejligheder, og de anbefaler at der i højsæsonen april/maj og september/oktober bestilles starttider på forhånd.
Efterfølgende kan I nyde det store pool område, hvor en stor del kun er for voksne gæster. Her er der også mulighed for at benytte et eller flere af de mange forskellige skønhedsbehandlinger og massage i Spa området.
Parkering er i hotellets kælder og herfra bliver din bagage kørt ud til din lejlighed – hvis I vælger at bo i en Villa Harmony er der egen garage eller carport.
Feriestedets restaurant kan meget varmt anbefales – her serveres forskellige italienske og internationale retter og de har desuden et stort vinkort.
Der er desuden mulighed for at tage hotellets shuttle bus til stranden – den kører hver halve time mellem kl. 09-1900 – her er desuden strandservice: 2 solsenge og 1 parasol pr. lejlighed. 

Green Village Resort 4* - http://www.fdm-travel.dk/italien/det-nordlige-adriaterhav/lignano/green-village-resort-sommerferie.html

Overnatninger
Golf, Wellness & Spa
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Annette Holms profilside

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/hedda-nielsen-fensmark.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.