Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 42 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Rejsetips af samme forfatter

 • Det bedste sted at bo i Rom !

  (Bedømt af 3 personer)
  13.03.11: Josephine Gretlund
  Har du én gang boet på Pantheon View B&B i Rom - så kan du ikke forestille dig at skulle bo andre steder. Pantheon View B&B ligger ligger selvfølgeligt lige ved Pantheon mellem Piazza Navona og Trevi Fontænen.
  Se hele rejsetippet
Terracina Centrum
Rejsetips indsendt af:
Josephine Gretlund
København
25. aug. 2010

Hold Ferie i Italien med Italienerne

Drømmer du om at holde ferie i Italien, og opleve hvordan italienerne holder ferie i deres eget land ? Så kan nogle dage i den lille italienske badeby Terracina varmt anbefales !

Terracina ligger på den italienske vestkyst - ca. 1½ times kørsel syd for Rom eller 2 timers kørsel nord fra Napoli.
Hvis man lige mangler et badedyr...
Hvis man lige mangler et badedyr...

Strandpromenaden i Terracina er 5 km. lang.

Det skønne ved at gå eller cykle langs denne promenade er, at der langs vejen ingen kæmpe store hoteller er - men kun små hyggelige familiehoteller gemt godt nede ad sidevejene samt et par enkelte restauranter.

På selve stranden er der er et leben uden lige - masser af strandbarer og restauranter - men vigtigst af alt masser af italienere. Ca. 90 % af turisterne i Terracina er italienere - og det giver en meget afslappet stemning på stranden, hvor ligeledes ca. 90% af solstolene og parasollerne er lejet ud på årsbasis til italienerne. Men man kan enten vælge at smide sig dirkete i sandet eller tage til Beach Point, hvor der er solstole og parasoller til os andre.
Bruschetta på La Perla
Bruschetta på La Perla

Mad & Marked

Om torsdagen er Lazio egnens største marked i Terracina.
Det summer af liv og boder med alt fra fisk, ost, grønt og planter - til tøj, isenkram osv. Markedet strækker sig over 1 kilometer med boder på begge sider og er absolut et besøg værd. Her klarer man nemt indkøbene til strandfrokosten eller frokosten i hotellejligheden.

Ellers kan de små lokale italienske restauranter varmt anbefales - bla. La Perla, som vi besøgte to gange.
Her var vi begge gange de eneste turister (ikke italienere). Kom tidligt på aftenen og få et bord. Kl. ca. 21:30 er restauranten fyldt og summer af liv og masser af børn og ægte italiensk stemning - og så koster husets rødvin (fra Lazio) kun 8 Euro for en flaske - og den smager fantastisk.

Rigtig god tur ;0))

Kommentarer til rejsetips om Italien

Lufthavn

26/08 2010 Josephine Gretlund
Hej Ole Ja, vi fløj til Napoli - men man kan også flyve til Rom. August er i øvrigt en god måned - men så skal man nok have booket hotel på forhånd, da resten af Italien typisk holder ferie i netop august ;0) Jeg ønsker jer rigtigt god fornøjelse. Mvh. Josephine

Tak for godt rejsetip

26/08 2010 Ole Pedersen
Hej Josephine, Tak for et godt rejsetips - vi planlægger en tur til Italien næste sommer og vil overveje dette område. Hvilken lufthavn fløj I til - Napoli? VH Ole
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/rainbow-beach-i-australien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.