Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 36 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 52 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 57 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Rejsetips af samme forfatter

 • Det bedste sted at bo i Rom !

  (Bedømt af 3 personer)
  13.03.11: Josephine Gretlund
  Har du én gang boet på Pantheon View B&B i Rom - så kan du ikke forestille dig at skulle bo andre steder. Pantheon View B&B ligger ligger selvfølgeligt lige ved Pantheon mellem Piazza Navona og Trevi Fontænen.
  Se hele rejsetippet
Terracina Centrum
Rejsetips indsendt af:
Josephine Gretlund
København
25. aug. 2010

Hold Ferie i Italien med Italienerne

Drømmer du om at holde ferie i Italien, og opleve hvordan italienerne holder ferie i deres eget land ? Så kan nogle dage i den lille italienske badeby Terracina varmt anbefales !

Terracina ligger på den italienske vestkyst - ca. 1½ times kørsel syd for Rom eller 2 timers kørsel nord fra Napoli.
Hvis man lige mangler et badedyr...
Hvis man lige mangler et badedyr...

Strandpromenaden i Terracina er 5 km. lang.

Det skønne ved at gå eller cykle langs denne promenade er, at der langs vejen ingen kæmpe store hoteller er - men kun små hyggelige familiehoteller gemt godt nede ad sidevejene samt et par enkelte restauranter.

På selve stranden er der er et leben uden lige - masser af strandbarer og restauranter - men vigtigst af alt masser af italienere. Ca. 90 % af turisterne i Terracina er italienere - og det giver en meget afslappet stemning på stranden, hvor ligeledes ca. 90% af solstolene og parasollerne er lejet ud på årsbasis til italienerne. Men man kan enten vælge at smide sig dirkete i sandet eller tage til Beach Point, hvor der er solstole og parasoller til os andre.
Bruschetta på La Perla
Bruschetta på La Perla

Mad & Marked

Om torsdagen er Lazio egnens største marked i Terracina.
Det summer af liv og boder med alt fra fisk, ost, grønt og planter - til tøj, isenkram osv. Markedet strækker sig over 1 kilometer med boder på begge sider og er absolut et besøg værd. Her klarer man nemt indkøbene til strandfrokosten eller frokosten i hotellejligheden.

Ellers kan de små lokale italienske restauranter varmt anbefales - bla. La Perla, som vi besøgte to gange.
Her var vi begge gange de eneste turister (ikke italienere). Kom tidligt på aftenen og få et bord. Kl. ca. 21:30 er restauranten fyldt og summer af liv og masser af børn og ægte italiensk stemning - og så koster husets rødvin (fra Lazio) kun 8 Euro for en flaske - og den smager fantastisk.

Rigtig god tur ;0))

Kommentarer til rejsetips om Italien

Lufthavn

26/08 2010 Josephine Gretlund
Hej Ole Ja, vi fløj til Napoli - men man kan også flyve til Rom. August er i øvrigt en god måned - men så skal man nok have booket hotel på forhånd, da resten af Italien typisk holder ferie i netop august ;0) Jeg ønsker jer rigtigt god fornøjelse. Mvh. Josephine

Tak for godt rejsetip

26/08 2010 Ole Pedersen
Hej Josephine, Tak for et godt rejsetips - vi planlægger en tur til Italien næste sommer og vil overveje dette område. Hvilken lufthavn fløj I til - Napoli? VH Ole
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.