Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 42 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Smukke Firenze
Rejsetips indsendt af:
Amalie
Ebeltoft
29. okt. 2010

InterRail i Europa

Min veninde og jeg havde snakket om en charterferie, men da jeg fald over et link med Interrail, besluttede vi os for at prøve kræfter med det. Vi fik 3 fantastiske uger rundt i Europa, og det kan varmt anbefales, uanset alder. :o)
Venedig
Venedig

Ikke helt som planlagt, men oplevelser udover det sædvanlige.

Når man tager på Interrail kan man vælge mellem mange forskellige pas, vi havde valgt et hvor vi kunne rejse ubegrænset i 22 dage.. Vi havde på forhånd besluttet hvilke lande vi ville besøge, og da min veninde var lidt usikker på det hele fordi det var vores første gang, havde hun bestilt pladsbilletter til alle tog. Det kan ikke anbefales, da det er meget billigere at købe dem fra sted til sted, også i tilfælde af aflysninger eller ændringer af planen..

Vi skulle have været i Bosnien, men endte i Venedig pga aflysninger.. Det mistede vi 1400,- på.. Tilgengæld fik vi nogle fede oplevelser og nye venner i Venedig, så det var det værd. :)

Vi valgte at gøre det så billigt som muligt, ved at bo på hostels, men da man mange steder faktisk kan bo på hotel til samme pris, er det helt op til en selv hvad man helst vil. Det gode ved Hostels er, i hvert fald hvis man vælger at sove i dorms, at man møder en masse nye mennesker. Der er faktisk flere der tager på Interrail end man lige tror.
London - St. James's Park Lake
London - St. James's Park Lake

Øst eller Vest.

Vi havde valgt at rejse i Vesteuropa, den lidt dyre del. Så hvis man går efter at det skal være meget billigt, skal man nok satse på Østeuropa.. Ikke at det ikke kan lade sig gøre at rejse billigt i vest, for hvis man ikke er sart, leder de rigtige steder, eller kender nogen man kan bo ved, så bliver det pludselig meget billigt.

Vores tur kostede omkring 12.000 pr. pers. Og det er med pas, hostels, mad, seværdigheder og lidt shopping. Vi valgte at tilbringe nogle dage hvert sted, så vi fik ikke set så mange lande, men de byer vi kom forbi var; Venedig, Firenze, Pisa, Siena, Paris, London og Amsterdam. Samt nogle små stop i Hamborg, Zürich, Milano og Bruxelles.

Interrail passet kan købes ved dsb, og i kan læse mere om de forskellige typer her

Vi fandt vores hostels på www.hostels.com og www.hostelworld.com

Gode råd til turen http://www.interrail.net/dansk/index.php

Held og lykkeAmalie - som helt sikkert skal afsted igen, men satser på Østeuropa næste gang! :o)

Transport
Interrail
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/weekend-i-budapest.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.