Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 43 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Italien uden myg
Rejsetips indsendt af:
Pernille Hammer
Hovedgård
13. juni 2012

Italien uden myg

Hejsa
Vi har været på ferie i Italien, nærmere betegnet på campingpladsen Ca'savio. Her er helt fantastisk og vi boede i et lækkert mobilhome med 3 soveværelser, køkken, bad og toilet.
Ungerne hyggede sig med at cykle rundt på de lejede cykler og finde nye venner. Inden vi skulle afsted havde vi godt hørt at der kan være mange myg, specielt om natten og da vi har et barn der er overfølsom for myg, var vi meget i tvivl om hvordan vi skulle forholde os. Jeg fandt nole fantastiske pop up myggetelte som vi bragte med. dem slog vi simpelhen op på sengen og så kunne alle sove i fred og uden stik fra de nærgående myg.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.