Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

Læs mere om rejser til Italien

Lækre aperitivos og smukke omgivelser i Bologna
Rejsetips indsendt af:
Mette Lind Kusk
Århus
19. juli 2013

Lækre aperitivos og smukke omgivelser i Bologna

Aperitivos! Det er et koncept, som gør alle, der besøger Bologna i det nordlige Italien glade! Mellem kl. 18 og kl. 21 har mange restauranter 'aperitivos', der betyder, at man sammen med sin drink får tilbudt en buffet af småretter, som man kan nyde i det gyldne eftermiddagslys.
I universitets-gaden Via Zamboni har restauranterne særligt lækre aperitivos til en overkommelig pris - køb en mojito og få lækre salater, foccacia, pasta og frugt for 7 Euro! Hvis man gerne vil have udsigt over byen til sin aperitivo kan man besøge Hotel Tourings tagterasse, der ligger på Via De' Mattuiani.
Udsigt over byen fra kirken Sct. Luca
Udsigt over byen fra kirken Sct. Luca

Solnedgang med græs under tæerne og udsigt over det gamle centrum

Parken Villa Gighi, der ligger på en af de mange, grønne bakketoppe, der omgiver Bologna, byder på figentræer, god udsigt og fredelig idyl. Vi oplevede en enmands-koncert under solnedgangen i Villa Gighi, og det var et ubeskriveligt smukt syn! Den aften havde arrangørerne stillet en lille bar op med vin, øl og sandwiches, men ellers vil jeg anbefale, at man tager lidt lækkert med nede fra byen, som man kan nyde i de grønne omgivelser. Bus 29B kører fra Piazza Magiore til stoppet Villa Gighi, hvorfra der ca. er tyve minutters gang til selve parken op ad en snoet, utraffikeret vej. Vi forevigede desværre ikke aftenen med vores kamera.
Men her er et andet udsigts-billede fra kirken Sct. Luca - en kirke, der også er et besøg værd, ikke mindst på grund af den fire km. lange gåtur dertil under de smukke, gamle arkader, der starter ved Porta Saragozza. Nyd Bologna!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/katakolon/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.