Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 43 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Luksuscamping i Italien
Rejsetips indsendt af:
Linda Olsen
Kolding
12. jan. 2012

Luksuscamping i Italien

Jeg kan trygt anbefale at tage på kørselv ferie til i Italien, vi gjorde det sidste år og for mig var det første gang jeg skulle prøve det.
Jeg har været vant til at tage på hotel og flyve dertil.
Vi var så heldige at låne en campingvogn af svigerfamilien og afsted det gik med 4 børn og min kæreste og jeg. Vi lagde ud med at køre indtil München hvor vi valgte at tage en overnatning i vognen, vi var heldig og finde en plads rastepladsen så vi kunne få noget søvn. Vi kørte tidlig om morgen og trafikken gik super godt. Havde regnet med at sidde i kø, da det havde vi hørt at man kunne men dem ungik vi. Når nu man har 4 børn og den mindste kun er 2 mdr. så det en god ide at man har en dvd og nogle spillekonsoler, for ellers har man nogen utålmodige børn på bagsædet. Jeg var positiv overrasket over hvor godt alle børn klarede turen, ja selv den mindste hun klarede turen så flot.. Det var vildt spændende for ungerne, for hver gang vi kørte ind i et nyt land og når vi var inde og tanke kunne vi mærke at det blev varmere.. Vi havde taget en el-køleboks med i bilen, så vi hele tiden havde noget koldt at drikke eller hvis sulten kaldte.

Aktiviteter
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/tilbud-southern-plantations-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.