Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 43 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

på cafe
Rejsetips indsendt af:
Tanja Broe-Hansen
Kværndrup
4. marts 2009

Med hund og kørestol til Italien - vi nød den skønne sol

Jeg vil gerne opmuntre andre med små eller store handicap til at give sig selv en god ferie. Den som intet vover - selvfølgelig med omtanke. Vi undersøgte mulighederne til Italien og blev meget positivt overrasket.
far`s fede ferie ?
far`s fede ferie ?

Vi fik ladet op til Italien

Nu stiller vi ikke de store krav, men pga mit handicap og det at vi har valgt at tage vores store dejlige hund med på ferie, gør at der jo er nogle ting der bare SKAL du.

Mange har sagt at Italien ikke var et sted for mig med kørestol - meget ujævnt terræn. Ok jeg undersøgte det område vi gerne ville holde ferie i "Andora" læste om hotellet/ferieboligen - ringede flere gange og fik en god hjælp med de oplysninger der var vigtige for mig/os.

Og jeg siger jer - det var en super ferie - næsten alle de små byer langs kysten fra Genova og ned til Andora, har strandpromenader og tænk dig JA der var lavet opkørsel, så jeg havde ikke de store problemer, og mange af de steder, hvor vi spiste eller bare holdt en pause, kom de med vand til vores hund (som vi godt nok havde med selv).

Det var så god en ferie at vi igen i år har bestilt en tur, denne gang går den til "Lago Di Ledro" lidt mere nordligt - jeg glæder mig til at nyde den skønne natur i bjergene.

Hermed vil jeg bare sige - Hold jer ikke tilbage fordi du har nedsat krafter - ta`ud og oplev noget, der er så mange skønne steder og mennesker.
GOD TUR

PS - min mand tog frivilligt opvasken - mon det var varmen ? HI HI

Aktiviteter

Kommentarer til rejsetips om Italien

Italien med kørestol

03/07 2014 knud augustenborg ødum
Jeg har besøgt Italien menge gange med campingvogn, og det har bare været perfekt. Sidst var vi i Levanto på camping Acqua Dolce. En plads der ligger centralt i byen med alt hvad man skal bruge inden for gå/rulle afstand. De har brugt den gamle jernbane til cykle/gå område med forbindelse til nabobyerne gennem tuneller langs kysten. Det er en pragtfuld tur og tunellerne er oplyst af solcelle lamper, så også for en kørestolsbruger er det perfekt,Jeg havde desuden den oplevelse at blive stoppet mange gange af ældre Italienere, som spurgte til min elscooter/kørestol. "Hvor kan man købe sådan een og hvad koster den?" Det er et område der kan anbefales.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/hoteller/spar-paa-hoteller-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.