Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Italien

Fly til Milano

Her kan du bestille dit fly til Milano i Italien. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Milano.

Find de billige fly til Milano

Normalt finder du de billige fly til Milano, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Milano på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Milano i god tid og finder du en god pris, så slå til med det samme. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt.

Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Milano.

Milano Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavnen er den største af Milanos 3 lufthavne og er Italiens største lufthavn, hvis man ser på antal internationale flyvninger. Lufthavnen ligger 40 km nordvest for Milano centrum.

Transport til og fra lufthavnen

Transportnettet mellem lufthavnen og Milano by er både omfattende og effektivt. Du kan vælge mellem følgende transportmidler:

Tog

Malpensa Express - Milano Lufthavn Terminal 1 til Milano centrum (Cordorna Station) hver halve time, hvorfra der er forbindelse til Metroens røde og grønne linjer. Rejsetid ca. 40 min. Se mere om togforbindelserne

Bus

Der er busforbindelser mellem Milano Lufthavn og alle de større byer i området. Billetter kan købes i busserne og i ankomsthallen.

Taxi

Du kan altid finde en taxi på taxiholdepladsen lige udenfor ankomsthallen.

Billeje

Endelig har du også mulighed for at leje en bil og køre selv. Via vores samarbejde med AVIS biludjelning kan vi sørge for, at din ønskebil står klar til dig, når du lander med fly i Milano Lufthavn.

Ferie med fly til Milano

Ferie med fly til Milano
Stil og klasse, mode og kunst, mad og vin. Det er bare en lille del af alt det, du kan opleve i Milano. Byen er en smuk by, der ønsker alle besøgende velkommen og sørger for, at du aldrig kommer til at kede sig. Så uanset om du er til en stille uge med kunst og vandreture i de gamle gader, eller en forlænget weekend med luksus-shopping og vidunderlig mad, så er Milano det perfekte rejsemål.

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Milano

Læs mere om rejser til Milano


Rejser til Milano
Billeje i Milano
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/andbeyond-ngala/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.