Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Milano

Læs mere om rejser til Milano

Kombiner storby et par dage og en uge på landet i efterårsferien
Rejsetips indsendt af:
Lyngby
5. maj 2011

Kombiner storby et par dage og en uge på landet i efterårsferien

Oplev de hjertevarme italienere og nyd deres vidunderlige tilberedte slow-food retter og ikke mindst friske hvide trøfler, hvortil du drikker de højt skattede kvalitetsvine fra Barolo.
I Milano kan du se kunst som det berømte billede Den Sidste Nadver, hvis I husker at forudbestille entre billetter over internettet. Eller de fodboldglade kan overvære enten F.C. Milan eller Inter, der deler stadion. Som regel spiller et af holdene hjemme, hvis du besøger Milano i weekenden. Den smukke katedral i hvid marmor er simpelthen et must. Du skal gå op på taget imellem et væld af skønne marmor statuer med sol og blå himmel som baggrund, så vil du i godt vejr kunne opleve Italiens udendørs svar på Glyptoteket. Eller prøv at få billetter og oplev en aftenforestilling i verdens største operahus La Scala efter du har oset rundt i Milano hele dage og set verdens mest stilfulde modebutikker og spist is og drukket kaffe, som er af bedste kvalitet ligesom alt andet italiensk.

Efter sådan en weekend trænger du bare til at komme ud på landet og nyde fantastiske vine og spise gourmet middage til meget venlige priser. Du får helt automatisk skærpet appetitten på god vin og skøn mad i løbet af dagen, hvis du kører rundt og besøger de hjertelige vinbønder, der tager imod alle danske med åbne arme, så snart de kan mærke, at du er en ægte livsnyder, der anerkender, at han producerer vidunderlige vine. 

OBS: FDM travel har tilføjet billedet.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Milano

Hoteller i Milano
Rejser til Milano
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/orlando/orlando-super-restaurant-paa-international-drive.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.