Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Milano

Læs mere om rejser til Milano

Milano's must see!
Rejsetips indsendt af:
Line Fløjborg Schmidt
5300, Kerteminde
28. maj 2013

Milano's must see!

Milano er en større by i Italien, og ligger i Lombardiet. Når du rejser til Milano, så kan du forvente en by fyldt med mode, meget smukke bygninger og massere af spændende museer.
Når du så er i Milano, så er der her 10 steder som du skal have set, inden du tager hjem:

1. Domkirken (il Duomo) - En meget smuk og stor kirke. I kirken kan man købe små afspilningsguider, hvor der bliver fortalt om kirkens historie imens man bliver guided rundt i kirken. Man bland andet også komme op på kirken tag, og opleve Milano oppe fra.

2. Vægmaleriet "Den Sidste Nadver" på italiensk kaldt "Il cenacolo" malet af kunsteren Leonardo da Vinci.

3. Europas første shoppingcenter; Galleria Vittorio Emanuele.

4. Brera kvarteret - stedet hvor alle mærkerne har butikker, og samtidig er der rigtig hyggeligt. Vejene omkring der hedder:
via Monte Napoleone, via Manzoni og via della Spiga.

5. Når du så er Brera-området, så skal du tage ind og se museet "pinacoteca di Brera" - det er musseum spæk fuldt med masser af malerier og skulpture.

6. Scala operaen eller på italiensk kaldt Teatro alla Scala - tag ind og oplev en koncert i form af opera eller andre genre - eller du kan også bare nyde dens flotte udsmykning fra Museet.

7. Slottet i Milano "Castello sforzesco" - I slottet er et museum med massere af flotte genstande og udsmykninger. Slottet har også en kæmpe have, hvor der også er masser af historie. Der står blandt andet en triumpfbue - en nærmest magen til den i Rom.

8. Kirken "San't Ambrogio" - en spændende kirken, hvor blandetandet ligene af paven Ambrogio og hans søster ligger, så man kan se dem.

9. Museet "Pinacotesa Ambrosiana" - Dette er et større museum i Milano - og det er dette museum der har mest fra kunstneren Leonardo da Vinci.

10. Museet "Nazionale della Scienza e della Tecnica". - et yderst spændende museum.


- Udover disse 10 ting, så er tons vis af andre smukke steder og museer man kan tage hen og opleve. Blandandet så er banegården i Milano enormt smuk. Dette er nemlig en gammel romersk bygning, og udsmykning både inde og ude er fantastisk.

Hvis man ikke er den person som har lyst til at gå rundt mellem de forskellige destinationer, så er det muligt at tage metroen eller bus, og begge er meget nemme at finde ud af.

Som et godt råd, når man er i en stor by: man skal ikke kigge op facaden af bygningen, men kigge på hvad den hedder - får en bygning kan se noget så trist og lille ud, men bag den ydre kan den være enormt stor og smuk inden i.

Jeg håber i kan bruge den rejse beskrivelse, som jeg har givet jer! Og jeg vil stærkt anbefale Milano til en hver, det er en utrolig lækker og meget smuk by.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Milano

Hoteller i Milano
Rejser til Milano
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/paradis-blanc-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.