Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Napoli

 • Napoli Bugten. Så bliver det ikke flottere

  (Bedømt af 3 personer)
  12.09.16: Sven-Erik Nielsen
  Kufferten er pakket med en vis skepsis. Øverst ligger vores fordomme i forhold til grupperejser, og de fylder en del. Ad uransagelige veje har skæbnen nemlig sendt os på en grupperejsecharterflyselskabsferie til Den napolitanske Riviera.
  Se hele rejsetippet
 • Napoli - en autentisk italiensk perle

  (Bedømt af 4 personer)
  26.04.13: Dorthe Stromboli
  Napoli har et dårligt rygte, som handler om mafia og affald. Jeg har besøgt byen flere gange og kan ikke genkende dette billede. Naturligvis må man tage sine forholdsregler og passe på lommetyve i områder med mange mennesker, men samtidig kan man glæde sig til sydlandsk gæstfrihed og stor hjælpsomhed fra befolkningen.
  Se hele rejsetippet
 • Napoli - Tre forskellige ture

  (Bedømt af 3 personer)
  10.04.11: Annette Storch
  KRYDSTOGT NAPOLI
  Hvis et Middelhavskrydstogt bringer dig til Napoli kan vi anbefale tre forskellige ture. Planlæg dem selv, da det er meget billigere end de ture krydstogtselskaberne udbyder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Napoli

Agriturismo
Rejsetips indsendt af:
Renè Køel Jensen
Skibby
30. juni 2011

Agriturismo

Bestil fly til Napoli, og en bil hos F D M. Derefter kører du af autostradaen mod er lille by, Rotonda, det er en mindre by nede ved grænsen til den næste provins, som hedder Calabria.
Tæt på grænsen ligger agriturismo asklepios.
Det er ca. to kilometer fra byen Rotonda, her er fred og ro, og engod udsigt over landskabet, og Pepe er meget hjælpsom med alle ting.
Udsigt over Rotonda fra agriturismo
Udsigt over Rotonda fra agriturismo

Ture

Pepe er ejer af stedet og Turguide, i Parco nazional del Polino, Så han kan fortælle en masse om området, og arangere forskellige ture, rafting og selvfølgelig ture i parken, og så kan man jo ellers selv arangere forskellige ture, for eksempel til Groterne i Pertosa, ca. halvanden times kørsel fra Rotonda, man kan køre til stranden i Maratea, ca. halvanden time, hvorfor så lang tid, det skyldes simpelt hen at der er en del bjergkørsel, men alle ture er nu dejlige. Kør selv en tur rundt i Polino bjergene, stop hyppigt nyd udsigterne, drik det klare kølige vand fra bjerget, ved de forskellige steder hvor der er poster.
Stop især ved et lille Kapel, det ligger lige på grænsen mellem de to provinser, her regerede mafiaen, efter de gamles udsagn, her skulle betales bompenge, for at komme fra den ene provins til den anden, her er der en fantastisk udsigt over provinsen Calabria, eller dele af den, en sådan tur er den rene lise for sjælen.
Hvis du vil vide mere kan du læse en artikkel skrevet i Motor nr 5 2005 så hvidt jeg husker.
udsigt overCalabria
udsigt overCalabria

Aktiviteter
Adventure, Parker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.