Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Napoli

 • Napoli Bugten. Så bliver det ikke flottere

  (Bedømt af 2 personer)
  12.09.16: Sven-Erik Nielsen
  Kufferten er pakket med en vis skepsis. Øverst ligger vores fordomme i forhold til grupperejser, og de fylder en del. Ad uransagelige veje har skæbnen nemlig sendt os på en grupperejsecharterflyselskabsferie til Den napolitanske Riviera.
  Se hele rejsetippet
 • Agriturismo

  (Bedømt af 1 person)
  30.06.11: Renè Køel Jensen
  Bestil fly til Napoli, og en bil hos F D M. Derefter kører du af autostradaen mod er lille by, Rotonda, det er en mindre by nede ved grænsen til den næste provins, som hedder Calabria.
  Se hele rejsetippet
 • Napoli - Tre forskellige ture

  (Bedømt af 3 personer)
  10.04.11: Annette Storch
  KRYDSTOGT NAPOLI
  Hvis et Middelhavskrydstogt bringer dig til Napoli kan vi anbefale tre forskellige ture. Planlæg dem selv, da det er meget billigere end de ture krydstogtselskaberne udbyder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Napoli

Napoli - en autentisk italiensk perle
Rejsetips indsendt af:
Dorthe Stromboli
Hjørring
26. april 2013

Napoli - en autentisk italiensk perle

Napoli har et dårligt rygte, som handler om mafia og affald. Jeg har besøgt byen flere gange og kan ikke genkende dette billede. Naturligvis må man tage sine forholdsregler og passe på lommetyve i områder med mange mennesker, men samtidig kan man glæde sig til sydlandsk gæstfrihed og stor hjælpsomhed fra befolkningen.
Napoli er Italiens tredie største by og et spændende sted at holde ferie. Belliggenheden er smuk med udsigt til vulkanen Vesuv. Udsigten kan bl.a. nydes langs den imponerende havnepromenade. Hoteller og Bed and Breakfast`s er spredt over hele byen.Da vi besøgte byen i april, valgte vi, at bo i det historiske kvarter, fordi det er placeret meget centralt i byen.
Funicolaren til bydelen Vomero
Funicolaren til bydelen Vomero

Hvordan kommer man rundt i Napoli

Det er nemt at komme rundt i Napoli med offentlig transport. Der er billige bybusser og metro, som hurtigt og effektivt bringer jer rundt i byen. En af metrolinierne er topmoderne og den anden noget gammeldags, vi foretrækker bybusserne. Den højtbeliggende bydel Vomero ligger på et bjerg og kan nåes via en Funicolare, der findes flere stop rundt om i byen. Billetter til offentlig transport købes før påstigning, i en af de mange Tabbacio kiosker.
For at få stemning og dejlige oplevelser med, anbefaler jeg, at tage spadsere ture rundt om i de forskellige kvarterer.
Serværdigheder.

Serværdigheder.

Napoli var Syditaliens hovedstad i mange år og der er derfor mange serværdigheder at besøge. Byen har mange spændende kirker, en smuk opera, den første i Italien. En Borg kan besøges ved havnen, beliggende tæt ved den store handelsgade Via Toledo.En anden borg kan besøges oppe i bydelen Vomero. Byen har adskillige museer og blandt skulpturene finder jeg Dante skulpturen på Piazzaen af samme navn, meget imponerende. Ved Piazza Pleibiscito findes det tidligere Royale slot og en smuk Kirke, selve piazzaen er blandt Napolis største.
Napolis omegn

Napolis omegn

Måske er omegnen endnu bedre kendt end selve byen. Hvor skal man begynde, hvis alt skal med? Fra Napoli kan man indenfor kort tid nå Vesuv og Pompei(1-2 timer). Man kan tage Vesuviana expressen fra Banegårdspladsen hertil.
Fra havnen ( tæt på Piazza Municipio) kan man finde både til Capri eller forskellige destinationer langs Amalfikysten. I sommerhalvåret sejler desuden Vandmetroen ud til Sorrento og Amalfikysten.Billetten til bådene købes på havnen tæt på afgangsstederne.
En anden mulighed er at leje en bil ,hvis man har mod på meget tæt trafik og mange hårnålesving. Der kører Sita busser samme vej, så man kan koncentrere sig om at nyde den storslåede udsigt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/fyrstelig-forkaelelse-i-budapest-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.