Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Napoli

 • Napoli Bugten. Så bliver det ikke flottere

  (Bedømt af 2 personer)
  12.09.16: Sven-Erik Nielsen
  Kufferten er pakket med en vis skepsis. Øverst ligger vores fordomme i forhold til grupperejser, og de fylder en del. Ad uransagelige veje har skæbnen nemlig sendt os på en grupperejsecharterflyselskabsferie til Den napolitanske Riviera.
  Se hele rejsetippet
 • Napoli - en autentisk italiensk perle

  (Bedømt af 4 personer)
  26.04.13: Dorthe Stromboli
  Napoli har et dårligt rygte, som handler om mafia og affald. Jeg har besøgt byen flere gange og kan ikke genkende dette billede. Naturligvis må man tage sine forholdsregler og passe på lommetyve i områder med mange mennesker, men samtidig kan man glæde sig til sydlandsk gæstfrihed og stor hjælpsomhed fra befolkningen.
  Se hele rejsetippet
 • Agriturismo

  (Bedømt af 1 person)
  30.06.11: Renè Køel Jensen
  Bestil fly til Napoli, og en bil hos F D M. Derefter kører du af autostradaen mod er lille by, Rotonda, det er en mindre by nede ved grænsen til den næste provins, som hedder Calabria.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Napoli

Rejsetips af samme forfatter

 • Tip til krydstogt

  (Bedømt af 29 personer)
  07.04.11: Annette Storch
  Dette tip kræver egentlig ikke foto - men efter at have været på en del krydstogter har vi erfaret at følgende er et rigtig godt tip:
  Når du checker ind på skibet - hvilket ofte er allrede midt på dagen - går der som regel mange timer før du får din bagage bragt til kahytten.
  Se hele rejsetippet
Napoli - Tre forskellige ture
Rejsetips indsendt af:
Annette Storch
Birkerød
10. april 2011

Napoli - Tre forskellige ture

KRYDSTOGT NAPOLI
Hvis et Middelhavskrydstogt bringer dig til Napoli kan vi anbefale tre forskellige ture. Planlæg dem selv, da det er meget billigere end de ture krydstogtselskaberne udbyder.
 • 1. Capri. Tag båden til Capri og sejl derfra evt. videre ud og se Den Blå Grotte. Inden du tager båden fra havnen i Napoli, så check med informationen, om der er åben for sejlads til grotten den dag. Vi har prøvet at tage hele turen til Capri for så at få at vide, at forholdene den dag gjorde, at båden ikke sejlede.
 • 2. Sightseeing Bus. Se siden: www.napoli.city-sightseeing.it Der er flere forskellige ture at vælge imellem. Billet kan købes både hjemmefra via nettet og på stedet.
 • 3. Pompai. Tag til Hovedbanegården i Napoli og derfra med tog direkte til stedet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/rhodos-en-perle-i-det-graeske-oehav-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.