Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Napoli

 • Napoli Bugten. Så bliver det ikke flottere

  (Bedømt af 2 personer)
  12.09.16: Sven-Erik Nielsen
  Kufferten er pakket med en vis skepsis. Øverst ligger vores fordomme i forhold til grupperejser, og de fylder en del. Ad uransagelige veje har skæbnen nemlig sendt os på en grupperejsecharterflyselskabsferie til Den napolitanske Riviera.
  Se hele rejsetippet
 • Napoli - en autentisk italiensk perle

  (Bedømt af 4 personer)
  26.04.13: Dorthe Stromboli
  Napoli har et dårligt rygte, som handler om mafia og affald. Jeg har besøgt byen flere gange og kan ikke genkende dette billede. Naturligvis må man tage sine forholdsregler og passe på lommetyve i områder med mange mennesker, men samtidig kan man glæde sig til sydlandsk gæstfrihed og stor hjælpsomhed fra befolkningen.
  Se hele rejsetippet
 • Agriturismo

  (Bedømt af 1 person)
  30.06.11: Renè Køel Jensen
  Bestil fly til Napoli, og en bil hos F D M. Derefter kører du af autostradaen mod er lille by, Rotonda, det er en mindre by nede ved grænsen til den næste provins, som hedder Calabria.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Napoli

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Tag trappen på Capri

Pia Toft Laustsen
Pia Toft Laustsen

Capri byder på mange smukke oplevelse, og har I tid og bentøjet i orden, så tag ”trappevejen” I Fortini. Langs vejen, der også kaldes for De Små Fort, ligger forskellige forter, hvorfra man tidligere kunne holde øje med fjenden.

Det tager ca. 3 timer at tilbagelægge turen til fods, hvor øens karakteristiske farver og dufte blive mere og mere intense, jo længere I kommer op i højden. Er I rigtige glade for trapper, kan I også tage den 1,7 km lange tur op ad La Scala Fenicias (Fønikkernes trappe), som er et af de få levn fra grækernes dominans over øen. Trappen har 921 trappetrin - 921 trin! Undervejs kan I hvile fødderne lidt og gøre holdt ved S. Costanzo kirken og andre kapeller.

Tip i tippet

Vil I nyde Capris spektakulære landskaber uden at trave op af trapper, så tag stoleliften til Solaro bjerget fra Anacapri. Turen til øens højeste bjergtop tager ca. 10 minutter.

Periode

Forår/sommer/tidlig efterår

Nærmeste lufthavn

Napoli

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-billigt-i-queens-hav-flere-penge-til-raadighed-i-new-york-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.