Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 42 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Rejsetips af samme forfatter

Rejs med biltog hjem
Rejsetips indsendt af:
Lene Severinsen
Virum
22. okt. 2010

Rejs med biltog hjem

Mit rejsetips går ud på at komme hjem på en rar og smertefri måde.

afslappende hjemrejse

Når man f.eks. tager til Italien på bilferie, er man frisk på udturen og humøret er højt med forventningen om en skøn ferie. Når så de 14 dage er gået hvor man har haft en pragtfuld ferie og man er nødt til at vende næsen hjemad, er tanken om at skulle tilbringe mange timer i bilen, måske ovenikøbet i bilkø næsten ikke til at holde ud.
Derfor syntes vi i vores familie at biltoget er en fantastisk dejlig måde at komme hjem på.
 
Der er forskellige ruter. Vi har altid stået på toget i Villach i Østrig og kørt til enten Hamburg eller Berlin. Vi er 5 i familien og derfor får vi en kupé for os selv. Man stiger på toget om aftenen og er fremme næste morgen. Med i billet prisen er en forfriskning om aftenen og morgenmad næste dag som bliver serveret af konduktøren i kupéen. Det er en rigtig dejlig tur igennem tuneller, over bjerge og igennem små landsbyer og smukt landskab. Det er især dejlig for føreren af bilen, for han kan jo også slappe af og nyde turen. Mange vil mene, at det er alt for dyrt, men man skal tænke på, at man sparer overnatning, forplejning og en masse bensin, samt plageri og skænderi fra bagsædet.

Transport
Togrejser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.