Fakta

  • Storbyferie Storbyferie
    Storbyferie
    Storbyferie

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Adagio Balduina Rome , Rom

Dejlige lejligheder nær Roms centrum

Det skønne aparthotel Adagio Rome Balduina ligger i fredelige omgivelser i Balduina Kvarteret lige uden for det centrale Rom, bare 4 km. fra Vatikanet. Her kan du slappe af ved poolen efter en lang dag med sightseeing.

Information om Adagio Rome Balduina

Adagio Rome Balduina er enkelt og funktionelt indrettet og tilbyder alt det, du kan forvente af en ferielejlighed. Der er mulighed for at lave mad i det fuldt udstyrede lille køkken, der også har mikroovn.

Det hyggelige område indbyder til gåture og efterfølgende kan man dase ved swimmingpoolen eller tage en dukkert.

Der er morgenmadsrestaurant og privat parkering.

Aparthotellet ligger få hundrede meter fra stationen Balduina, hvorfra du hurtigt kommer ind til Roms større seværdigheder.

Det er også muligt at tage en bus direkte til Castel Sant’ Angelo, der er en fæstning, der oprindeligt blev bygget som mausoleum for den romerske kejser Hadrian. Engang var Castel Sant’ Angelo den højeste bygning i Rom. Fæstningen, der også har været brugt som fængsel, er i dag et museum.

Adagio Rome Balduina er ideelt for familier eller dem, der ønsker at bo med mere ro og lidt større bekvemmelighed end et hotelværelse i midten af centrum kan tilbyde.
 

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.