Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Et lille marked i udkanten af Rom
Rejsetips indsendt af:
Jens Olkjær
Holsted
26. okt. 2009

Alletiders pausetip

Rom er en utrolig by med oplevelser om hvert hjørne. Der er utroligt meget at se i denne dejlige by. Derfor er det rart med en pause en gang imellem. En rigtig god pause-ide er at tage en bus fra enestation til endestation og dermed se et andet Rom.

Tag en pause med en bus eller en spor.ogn

Rom er en utrolig dejlig by med historiens vingesus om hvert et hjørne. Det er en fornøjelse at vandre rundt og fornemme, hvordan livet i Rom engang har taget sig ud. Det er også hårdt med alle de oplevelser. Derfor tog vi en pause først i sporvogn og siden i en bus. Sporvogn nr. 14 førte os uden for kortet og viste os Rom fra en helt anden sidé. Her var ro og familiehygge ved et lille marked. Børnene lege i forældrenes påsyn og de gamle sad på bænkene og snakkede - rden idyl.
Bus nr. 3 gav os inspiration til at se andre dele af Rom. Den kører fra Trastevere til Piazza Thorvaldsen. Dejligt at slappe af og alligevel opleve.
Venligst
Jens Olkjær
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.