Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Bo på Camping i selve byen Rom
Rejsetips indsendt af:
Eva Krogh
Helsingør
2. jan. 2012

Bo på Camping i selve byen Rom

I ugen efter pinse rejste vi 2. pinsedag til Rom. Vi havde booket os ind på en campingplads. Et sted hvor man både selv kan have telt eller campingvogn med.
Vi lejede en hytte for 2. Her var alt hvad vi skulle bruge. Reception der var døgnåbent , svimmingpool til voksne og børn og restaurant hvor man kunne spise morgenmad (med i prisen) Senere kunne man også spise sin aftensmad. Rimelige priser.

For at komme til Rom kunne man købe et 4 dages rejsekort der gjaldt til både tog, undergrund og udflugtsbusser. Vi kunne tilmelde os audiens hos Paven, gennem informationen på stedet.

Vi lejede en bil da vi ankom, tæt på lufthavnen, men kan ikke anbefale at man kører ind i Rom med bilen. Biltrafikken er kø og de hurtigste der kommer frem er alle dem på knallert/motorcykel. Trafikken er heftig.

Vi fik set mange ting med udflugtsbusserne som kører i en ring ind og ud af centrum. Selvfølgelig i Peterskirken, men også den gamle bydel hvor gaderne er smalle. Colleseum er flot. Så tag bare af sted, der er skønt!
Vi rejste hjem efter 5 dejlige dage, og det bliver ikke sidste gang vi tager derned.

Camping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/danmark/koebenhavn/wakeup-copenhagen-carsten-niebuhrs-gade.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.