Billedet er fra Rom

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Parkering
    Parkering
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Cesar Palace Guesthouse

Prisbilligt turistklasse hotel lidt udenfor bycentrum i Rom
Hotellet ligger i området Porta Pia lige ved indgangspartiet i Roms gamle bymur. Hotellet ligger desuden ca. 5 minutters gang fra Termini hovedbanegård og ca. 10 minutters kørsel i bus fra Colosseum og alle de vigtigste turistattraktioner. Endvidere er der ca. 2 minutters gang til busstoppestedet.

Det familiedrevne city-hotel blev totalrenoveret i 2009 og består i alt af 20 værelser og suiter. Gæsterne vil få en enkel, men behagelig rejse. Hotellet ligger på 5. sal i en boligejendom. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der foyer, safeboks, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue og WLAN/internetadgang. De forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne, mens gæsterne kan prøve udbuddet i baren og morgenmadsrestauranten.

Alle værelser har:
- fjernsyn, radio
- internetadgang
- mulighed for at lave te og kaffe
- regulerbare klimaanlæg og radiatorer.

Hvert enkelt værelse har desuden eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes gæsterne en komfortabel dobbelt- eller kingsize seng. Desuden er der også et skrivebord og en stol på hvert værelse, ligesom værelserne bliver rengjort hver dag. Værelserne tilbyder ydermere udsigt over gaden Via Nomentana.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-sommerpalads-og-zoo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.