Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Rejsetips af samme forfatter

 • En lækker middag

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  Restaurant Mordisco i Barcelona er et besøg værd. Her får du lækker tilberedt mad i en indbydende atmosfære. Restauranten er flot indrettet og på 1.
  Se hele rejsetippet
 • K+K Hotel i Prag

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  Jeg synes det er værd at fremhæve dette dejlige og 4-stjernede hotel i Prag med en rigtig god beliggenhed i Prags centrum tæt på både Republikpladsen med medborgerhuset, krudttårnet (indgangen til den gamle bydel) og et stort shopping center.
  Se hele rejsetippet
 • Gratis fordelskort til Københavns Lufthavn

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  Rejser du fra Københavns Lufthavn, så husk at tilmelde dig CPH Advantage inden afrejse. Dette fordelskort fra Københavns Lufthavn inkluderer en række rabatordninger og mulighed for at optjene point.
  Se hele rejsetippet
Cykeltur i Rom
FDM travel rejsespecialist
Pernille Mikkelsen Telefon: 70 28 13 35

Cykeltur i Rom

Vil du spare lidt på gåturene i det skønne Rom, så tag på cykeltur med guide. Da min mand og jeg var i Rom på forlænget weekend havde vi hjemmefra bestilt en cykeltur hos www.topbikerental.com.
Det skulle vise sig at være en fantastisk beslutning. Udlejningskontoret ligger mellem Termini og Colosseum og nærmeste metro er Cavour. Herfra er der ca. 5 min. gang.

Vi fik udleveret gode cykler og efter en kort introduktion var det bare af sted gennem Roms gader. Seværdighederne i Rom ligger som perler på en snor og vi passerede den ene charmerende Piazza efter den anden, som hver især har sin egen historie. Vi fik set Trevi Fontænen, Den Spanske Trappe, Piazza del Popolo, Pantheon og kørte op til en fantastisk udsigt over Colosseum. Turen blev gennemført af en engageret italiener som talte rigtig fint engelsk og der var hele tiden indlagt pauser med oplysninger og gode historier undervejs. Der blev også tid til en dejlig afkølende is midt på Piazza Novona.

Det føltes som om vi havde været i Rom i flere dage med alt det vi oplevede på forholdsvis kort tid. Om end kroppen var rystet godt og grundigt igennem efter turen rundt på brostenene, så var det en helt igennem fantastisk måde at opleve byen på og kan varmt anbefales.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Pernille Mikkelsens profilside

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/tilbud-fly-og-billeje-brisbane-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.