Billedet er fra Rom

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Lounge
 • Adgang for kørestole
  Adgang for kørestole
 • Mødelokaler
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Domus Sessoriana

Dejligt hotel, indrettet i et gammelt kloster
Hvis du har drømt om at bo i et kloster, skal du bo her.
Domus Sessoriana ligger på en skrænt på Esquilin-højen i centrum af Rom. Hotel tåler ingen sammenligning med andre af Roms hoteller, hele hotellet emmer af Roms tusindårige historie.

Det særlige ved hotellet er, at det ligger i en fløj i klosteret Gerusalemme i basilikaen Santa Croce. Klosteret er et cistercienserkloster fra 1561. Fra hotellets tagterrasse kan I nyde udsigten over Rom og de mange fantastiske monumenter.

I kan slappe af i vinbaren og caféen, eller nyde en lækker middag i restauranten som serverer lokale specialiteter, tilberedt med årstidens råvarer. Mange hentet i klosterets køkkenhave.

De tidligere klosterceller er blevet ombygget til hotelværelser og alle er indrettet med håndlavede møbler, eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

Dagen starter I med en dejlig morgenbuffet i den gamle spisesal og I kan også bestille madpakker til dagens tur i Rom.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/sydoeen/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.