Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 20 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  (Bedømt af 1 person)
  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

En 100 år gammel vinbar - i bedste italienske stil i Rom
Rejsetips indsendt af:
Signe Schønemann
Kolding
8. marts 2011

En 100 år gammel vinbar - i bedste italienske stil i Rom

Min veninde og jeg besøgte i December 2010 Rom, i en weekend. Byen levede bestemt op til alle de forventninger vi havde til byen. Ikke blot blev vi mødt af en fantastisk by fuld af gamle monumenter, men vi blev også mødt af et enormt venligt folk.
Madkulturen var heller ikke at klage over! Vi besøgte en aften den mere end 100 år gamle vin bar Cul De Sac, som lå i en baggade til torvet Piazza Navona. En hyggelig lille sidegade med små italienske håndværksbutikker, vintage og hyggelige caféer. Umiddelbart så den ikke ud af meget med sine små borde uden for og sit neonskilt over døren. Maden og priserne var ikke i første omgang noget vi ville have gået efter, men efter anbefaler fra "Turen går til Rom" blev vi enige om at dette måtte vi prøve!

Vi blev vist ind til et lille bord i den meget lange og smalle restaurant, som var fyldt med vægge af vin og glade italienske stemmer. En stemning vi aldrig havde mødt nogen steder før. Vi sad længe med menu kortet og spekulerede på hvad vi mon skulle vælge. Min veninde endte med en tallerken med ost, oliven, soltørrede tomater og pølser af forskellig slags, samt et glas rødvin fra 1930'erne.
Jeg endte med en tallerken fyldt med en masse forskellige slags fisk, soltørrede tomater, oliven og nødder, samt et glas hvidvin fra 1990'erne. Da maden blev serveret, åbnede vores tjener for et stort skab nær vores bord, som var fyldt med lækre italienske hjemmebagte ciabatta flutes, og hev et par stykker af til os begge.

Aldrig har jeg smagt noget SÅ lækkert, så perfekt anrettet og lige tilpas. Servicen var i top, og personalet var hele tiden opmærksomt trods vi kom midt i myldretiden. Vi endte aften med chokolademoussé og æbletrifli.

Alt i alt kom vi af med lige knap 400kr. for alle retterne inkl. vin. Vi fik tilmed også et flute gratis med til flyet næste morgen, trods vi sagde vi selvfølgelig nok skulle betale.
Alt i alt var vi MEGET tilfredse med vores besøg, og det kan klart anbefales at besøge Cul De Sac, hvis man tager en tur til Rom og gerne vil smage vaske ægte italiensk mad.

Piazza di Pasquino, 73
00186 Roma, Italien

Restauranter
Vin
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.