Billedet er fra Rom

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Vaskeriservice
 • Concierge
 • Lounge
 • Business Center
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Europa Hotel

Elegant hotel i hjertet af Rom
Hotellet ligger i hjertet af byen blot ca. 5 minutters gang fra den nye hovedbanegård Termini. Herudover kommer man nemt til fods til de hovedseværdighederne, modehuse, monumenter, museer og teatre.
IndretningHotel Europa har en central beliggenhed i Roms centrum, blot 300 meter fra Termini metrostationen. Hotellet er ideelt egnet til jer, som ønsker en storbyferie med nem adgang til byens primære turistseværdigheder.

Rom er en historisk metropol, som har alle elementer, I skal bruge for at få en uforglemmelig ferie. Her kan I gå på opdagelse i det historiske Colosseum, slappe af på den Spanske Trappe, se Michelangelos mesterværk i det Sixtinske Kapel, eller nyde udsigten over Rom fra Peterskirken. Hvis I ønsker lidt mere børnevenlige aktiviteter, bør I besøge Time Elevator, som tager jer en tur tilbage til Rom i tiden under Nero, Cæsar og de store gladiatorkampe, eller gå på verdens eneste pastamuseeum, Museo Nazionale Delle Paste Alimentari.

Hotel Europa er med sit centrale beliggenhed i forhold til Forum Romanum, Det Diocletiske Bad, Colesseum og Termini Metrostation et både praktisk og komfortabelt sted at bo. Her har I nem adgang til alt hvad Rom har at tilbyder jer, og I er garanteret en uforglemmelig ferie.

Dette centralt beliggende hotel byder på:
- Restaurant som specialiserer sig i italienske retter
- Bar og lounge
- Udflugtsskranke
- Roomservice
- Gratis wifi
- Kæledyr tilladt

Afstande:
- Det Diocletiske Bad: 0,6 km
- Forum Romanum: 2,4 km
- Colosseum: 2,6 km
- Teatro dell̓Opera di Roma: 1,1 km

Alle hotellets 47 elegant indrettede værelser er forsynet med:
- Klimaanlæg, aircondition, satellit-tv, værdiboks og daglig rengøring
- Eget badeværelse med hårtørrer

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/californien/forberedelse-til-den-klassiske-road-trip.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.